reklama

Szukam Mam z Niemiec

a obrabiam zdjecia,selekcjonuje dla jednej firmy...potem je wklejaja na swoja strone internetowa :) zdjecia sa z castingow :) im szybciej zrobie tym mam wiecej wolnego...mojego akurat dzis nie ma wiec fajnie mi sie robi...walnelam dwa castingi :-)

A Ty gdzie pracujesz ? :-)

reklama
ufff, przebrnelam przez kilkanascie stron tego watku ( i to tylko ze stycznia tego roku :szok:). Trzeba przyznac ze macie pisane dziewczyny. Nie mam sily i czasu niestety zeby wszystkie strony przejsc ale juz mniej wiecej z grubsza poznalam co po niektore z Was co na pewno ulatwi mi lepsze zrozumienie kolejnych dyskusji :-) Ide teraz spac bo jutro pobudka skoro swit i wyjazd sluzbowy na 3 dni :crazy: a mdlosci mna tak rzucaja ze nie wiem jak to mam wytrzymac...

To dawaj linka, chetnie zobacze owoce Twojej pracy :-)
Ja w takiej amerykanskiej firmie....ogolnie mowiac praca biurowa...rozne projekty... jak to prywatna firma....duzo sie dzieje. Na szczescie nastawiona prorodzinnie wiec nie mam zadnych problemow czy utrudnien teraz gdy jestem w ciazy no i zwiazki zawodowe sa wiec jestem spokojna jakby co. Tylko jak na zlosc, jak ostatnie 2,5 roku siedzialam na tylku przy biurku to teraz od stycznia prawie co miesiac mam wyjazd kilkudniowy co srednio mi lezy, szczegolnie w pierwszym trymestrze :-/

linka moge dac ci na priva ;) nie chce zeby google laczyla ta firme z bb...a wiesz ze teraz na tym necie ciezko cos ukryc.. :-D

powodzenia i spokojnech trzech dni ;))) no i pisz tu czesciej ;)))
no i ujawnij nam sie...moze jakas fotka na dobranoc?

No to pusc na priva.
Z tym czestym pisaniem to niestety ciezko bedzie dopoki pracuje bo po prawie 9 godzinach sleczenia przed kompem w pracy nie mam sily i ochoty w domu do kompa zagladac. Czasami jak mam chwilke w robocie to tu zagladam no i jak na L4 bede to tez na pewno ale obiecuje ze czytac bede regularnie :-) no i moze czasami podpowiadac rozne rzeczy. Od sierpnia bede juz na Mutterschaftsurlaub wiec wtedy sie pewnie bardziej uaktywnie :-D
A fotka....hmmmm....zobaczymy....tak jak Ty jestem raczej ostrozna jesli chodzi o neta....ale na pewno jak urodze to cos sie wymysli :-)

Co do telewizji to ja tez nie mam polskiej i zupelnie mi jej nie brakuje. Jak jedziemy do PL to nie moge jakos nic ciekawego w telewizji znalezc. Jedyne co mi sie ostatnio z polskich seriali podobalo to Ranczo a tak to nuuuda.

A ja mam polska tv i ogladam :sorry: ale najwiecej tvn,inne kanaly w sumie moglbyby nie istniec...bo ogladam na wspolnej,prosto w serce,miedzy kuchnia a salonem,rozmowy w toku...teraz od marca zaczyna sie nowy program w niedziele Xfactor,od dzisiaj wieczorem you can dance-wszystkie edycje ogladalam,teraz juz szusta,kiedys ogladalam taniec z gwiazdami ale juz mi sie to znudzilo...lubie tez 'mam talent',juz byly 3 edycje...na jesien bedzie 4. W soboty kuchenne rewolucje a w niedziele wipeout wymiatcze :sorry: kiedys nie ogladalam tyle telewizji,ale ostatnio jak siedze z mala to co innego robic?? i tak za zmiane to zerkam w tv,to do kompa siade,to cos porobie i dni leca...

I jak tam Pati u gina ?
Ja u dentystki myslalam,ze zjade juz na tym fotelu...mialam mega dziursko w zebie i robila i robila..gebe mam jeszcze dretwa :baffled:

u gina okay.. balam sie ze moze sie nie dogadam ale poszlo gadko..przeglad wykonany...i w sprawach ginekologicznych wszystko caly... gabinet super...ginekolog bardzoo mila,sprzed rewelacja...ciesze sie ze zmienilam lekarza... :) dostalam ale skierowanie do gastroenterologa...mam zbadac tam czy przypadkiem jakiejs bakterii nie mam...albo czegos innego... zobaczymy... w sumie dobrze ze tak od czasu do czasu cos mi tam sie zrobi bo przynajmniej mam porobione szereg badan :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry