Gabinia
robaczki mamusi
Gabinia gratuluje synusia!! ciesz sie ze zdrowy a corcie zdazysz jeszcze urodzic ..;-):-)
ooooszalałaś??????
starczy dzieci mi już
niech się starają te co mają jedno albo wcale
ja juz podniosłam statystyki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gabinia gratuluje synusia!! ciesz sie ze zdrowy a corcie zdazysz jeszcze urodzic ..;-):-)

i dlugi weekend mnie czeka
chyba wystawie troche rzeczy na ebay...albo przynajmniej przygotuje je... i moze okna umyje 

) też zamierzam sie do umycia okien bo straszą słoneczko

bo jak przychodzi czas na kąpiel to jest meksyk

i nawet nie pozwala sobie go umyc więc robimy to od wczoraj z wielkim krzykiem! A dzisiaj jedziemy o 16 do lekarza!!!

nie ma drzwiczek od bębna bo są od dolu a bęben ani drgnie!!!! i nie moge wyjąc prania!!!!! a tak moje ulubione ciuchy

i jutro chyba musze po mechanika dzwonic bo dzisiaj to juz tam nawet nie schodze bo sie gotuje!!!! ze złości!!!!

Bluetooh- macie juz imie wybrane? ile wogole masz lat? napisz cos o sobie))
Zobaczymy, mam nadzieje ze niedlugo sie dowiemy. Moze jak maluch bedzie laskaw to za tydzien na NT pokaze co ma miedzy nozkami :-) Bedziemy go przynajmniej do tej pory przekonywac zeby byl grzeczny i pokazal ;-)
przyjechal moj szwagier w sobote z PL i mnie w gry na NK wciagnal...takze,sadze,podlewam,zbiory i te sprawy...i czasu na bb nie starcza
te gry niesamowicie wciagaja...
Coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu,ze wiecej dzieci to ja chyba miec nie bede...
ile jestes przed 40-stka? po ja 11 lat 

nie powiem mile to bylo i sama zauwazylam -hahahahahhahaha No i musze przyznac ze po, roku pelne tam po niemiecku rozmawialam i bylam o wiele lepsza niz teraz bo teraz znowu tylko od czasu do czasu mam praktyke 

...