• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
JOLA KUPE LAT KOBITO :szok::szok::-)

PATI to ja czekam na ciebie jak cos i wspolny wypad do baru :tak::-D

a skyp :no: ja nie uzywam :no:

dobra spadam pomeczyc chlopa.....ale mam babelki :confused::tak:

gut bay :tak:

No wredota jestem...bo sama sie nie odzywa,ale wie co u Was :-)
Karolina mam NK...a na fecebooku jakos sie nie odnalazlam :-D zalozylam konto i...tyle
Kobity spotkac sie to najlepiej u mnie...ja mam duze ranczo,zaraz obok tesciowa,jest gdzie spac,jest gdzie ognisko palic ,grilla..mam duzo fajnych chlopakow ;-):-D
Mieszkam na mega zadupiu....cisza,spokoj,nic tylko imprezy tu urzadzac ;-)
A tak..poza tym...koncza mi sie tabletki anty i zastanawiam sie czy nie piznac ich w cholere z mysla-ma byc to bedzie?? ;-) no bo jak nie teraz to kiedy? Nie chce miec jedynaczki.Jak ide do gina po recepte to przepisuje mi z gory na pol roku...i gdy ostatnio bralam recepte to twierdzilam,ze to ostatnia...a teraz mnie znowu jakies watpliwosci dopadaja :-p
Ktora chetna razem ze mna w ciazy chodzic?? :-D Pati...??

Jolka moze innym razem :-D Aczkolwiek ja nie biore zadnych anty i jak bedzie to bedzie...ale tez nie idziemy "na calosc" ;)

mam zaliczone juz 25 min.na rowerku :) po dlugim czasie... zaraz mam w planie pojechac na flohmarkt-znajoma wystawia dzis ze soja kumpela ciuchy -NOWE i zapraszaly na zakupy :) no wiec pojade...tylko jak ja tam dojade??? nie mam navi bo moj do pl.zabral...hmmm wydrukowalam route na google i bede probowala :-D i wogole dzis przydzedl dzien ze chyba musze moja corse zatankowac :;O o mamooo ja jeszcze jej nie tankowalam...i co tam wlac? benzyna to jest wiec chyba 95? o losie-hahahahahaha gozej niz zle ze mna...musze smsa mojemu wyslac...no i tez ciesze sie bo troche pochodze-kosci rozruszam :) moze jakies duplo mlodej dokupie... a pozniej to chyba kino...mam dwa gutscheiny z mlodej urodzin...tylko sprawdzic musze jeszcze co dzis graja.. mloda oczywiscie uparla sie ze tylko do kina... ale ja nie mam zamiaru sie kisic jak taka piekna pogoda za oknem...pojdziemy jak bedzie zimniej...

Moj pojechal z dziecmi na flohmarkt.
Ja mialam noc do d. normalnie wedrowka ludu!
Giuliano kaszle i nie mogl zasnac to sie przeniosl d duzego pokoju,do mnie po chwili przyszedl Masio .A jak m. wrocil z pracy to najpierw wszedl do pokoju do mnie ,ale kazalam mu spadac do Giulka .
A ja cala noc miialam jakies popirr... sny np bylam na imprezie z Transami i polowa z nich to byli moi znajomi .Szkoda ze nie mam zdolnosci plastycznych to bym im schenkla takie obrazki jak by wygladali w makeupie i perukach.
A przed 8 Giulek wstal i tv na full wlaczyl !Myslalam ze go ze skory obedre.
I pozniej zrobil cyrk .Boli go gardlo i kaszle i jest upierdliwy do bolu .

Zal mi go ,ale powyzywal m. od idiotow i musi poniesc kare.Ja wogole nie wiem zkad on to bierze.
Cos mi sie zdaje ze dzisiejsz dzien bedzie ciezki.
A ta cholera mala nie chce przeprosic.Po kim on taki uparty!

Kupilam sobie od tej kumpeli jedna bluzke...jeszcze wezme jedna sukienke jak bedzie dla mnie dobra ;) mloda dostala pistolet na wode,ja kupilam sobie perfumy Moschino i eyeliner lancoma :-) niby flohmarkt a wszystko nowe kupilam :-D
teraz czekam na mojego ksiecia az z pl.wroci...i chyba sie zarycze bo jutro nasz audik bedzie sprzedany-jedzie do Chorwacji :((((( no ale czas na niego-swoje wyjezdzil... najlepsze w tym ze moj tak spontanicznie wystawil i nie spodziewal sie ze szybko pojdzie :-D i teraz bedziemy sie corsa narazie dzielic-fuck!!!! nawet nie mamy plana co sie kupi... no ale to tam nie problem-chwila moment i mozna miec nowe auto...
tylko wkurza mnie to ze zas bedziemy sie dzielic ...i moje potrzeby beda na drugim planie.......

Karolina u nas czasami tez takie ataki dziwne moja ksiezna ma-nie chce przeprosic za nic w swiecie... Ale u ciebie to chyba jasne ze charakterek po Tobie ? :-D

Nasz audik pojechal do Polski ,na niego juz dawno byl czas.
Ja jak urodze chce smarta .W Szwecji jezdzilam ciotki i sie zakochalam.
Dla mnie i malej do poludnia idealny np na baby schwimmen itp
Dzien przezylam !
Giulek nie ma mojego charakteru ,ja to bylam zolza.To Sebastian bardziej jest do mnie podobny.I wydaje mi sie ze jak bedzie nastolatkiem to opiero mi da popalic.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry