• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
No to Patti prawidlowo jesz! Mi w pierwszym tygodniu poszl9o 3kg ,a robilam w zimie.
To nie wiem czemu.
Ale trzymam kciuki ,,moze sie ruszy!
A kupe jak nalezy walnelas? Jak nie to probuj zawszy kilo mniej!;-)
Ja to bede jeczec jak urodze ,dobrze ze mam moja seksowna bielizne co to niby tuszuje kg(w kolorze babcinych majtek taki kondomik,tak obcisly ze ma w kroku dziurke na sikanie ,bo nie jestes w stanie go zdjac bez pomocy kogos.Moj m. twierdzi ze to najlepszy srodek antykoncepcyjny)

Nudze sie dzisiaj ,bo mi sie rzygac chce od sprzatania i nie mam zamiaru nic ruszac .Moze wieczorem poprasuje jak sie ochlodzi.

Hej babole !!
ja siedze sobie na balkonie i sie relaksuje :tak:
kurka mac cos mi sie zaciela mysza w lapku i teraz musze zwykla myszka a ja nie lubie wrr...moze sie odblokuje jak wylacze komp...:baffled:

kama hej hej...cos cie zlapac na gg nie moge pisze pisze a ty nic :baffled:...
a na basenie bylam kolo nas na hainholz taki odkryty :tak:
a jutro jak bedzie pogoda to chce pojechac na lagenhagen - godshorn :tak:
jeszcze tam nie bylam ale na necie oblukalam i wyglada fajnie :-)

Pati widze dalej zazwiecie walczy :tak::-D..oby byly efekty :-)

ok spadam bo tu przeciag :cool2:

Karolina z "bobrem" mam od jakiegos czasu wogole problemy...diabel wychodzic nie chce :-D ale czasami go gonie kropelkami ;))

No a takie body toja rowniez posiadam sztuk dwie w kolorze bialym i czarnym-kupilam sobie w zime w lidlu i zycie mi ratowaly :-D ale pocilam sie czasamiw tym :-D ale figura nie powiem-zaraz ksztaltow nabiera jak to wciagne...posiadam rowniez stringi z pasem-ale to mi raczej robi falde wiecej :-D wiec sobie tylko posiadam bo juz nie nosze... jak mam obcislejsze spodnie a nie chce zeby body sie odznaczaly to se je wciskam jak stringi :-D :-D a co-trzeba se w zyciu radzic prawda?
No to moze dzis zrobimy dzien prasowania?bo tez mam zamiar w ramach odchudzania zabrac sie za tu diabelstwo!!!

Madzia ja kiedys znalam rozne jeziorka ale to kurde juz zapomialam jak to sie nazywalo :/

aaa-dzis mi powiedziala mama Noemi najlepszego kolegi ,ze on wczoraj powiedzial,ze Noemi to jego najlepsza przyjaciolka i ...i ze ona jest taka ladna
laugh.gif
sikalysmy ze smiechu
biggrin.gif
jutro wreszcie przyjdzie do nas pierwszy raz do domu...bo oboje nam susza glowy ze chca do siebie przyjsc :) oboje sa przeszczesliwi oczywiscie :))))) a teraz jest u niej kolezanka-najpierw darla pyska ze ona jej nie chce,nie lubi-ale wyjscia nie miala bo to corka naszego znajomego a oni maja cos do zalatwienia z moim Adamem wiec ja przywiezli bo dziewczyna sie z nimi nudzila...no ale jakos mloda bardzo chetnie raptem sie z nia bawi (az kichlam)hahahaha

a ja sie nudze :tak::tak::-D:confused::cool2:

dzieciaki mnie wkurzaja kloca sie, dopiero mlody kopal mloda wrr...i wrzeszcza :wściekła/y: zwariuje zaraz...

u mnie mloda byla u sasiadki i wrocila to odrazu afery w domu...

Pati to moze kolega sie zakochal :-D..ty ich lepiej tam jutro miej na uwadze haha...

a z ta myszka dobre dobre...powiadasz ze lubisz cos potrzymac haha zbrezna jestes :tak::-D

zauwazyliscie ze mamy 500 stronke :-)

a ja dzis sie wkurzylam...
kupilam mlodemu materac cars na wode
i wrocilam do chalupki napompowalam go i tak patrze ze po chwili flak
i powietrze zlazi...:wściekła/y:
i wykukulam ze gdzies na szwie musi byc dziura wrr...:wściekła/y:
bo tamtedy wylazi...
mialam jechac wymienic...
ale juz mi sie nie chcialo bo musialabym rowerem smigac a to troche daleko...
no i ma teraz flaka..wrr a jutro chcialam mu zabrac na basen trudno najwyzej bede pompowac go co chwile :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry