• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Jestescie wredne pipki ,bo mi tylko smaka robicie ,a ja nie moge!!!!!!!!!!!!
Kupuje radlera bezalkoholowego,ale to nie kopie wiec gdzie sens!!!!!!!

Pacia pamietaj ze jak ktorys co chce od cory to najpierw wyciag z konta ,wyciag z schufy i testy na choroby weneryczne -bez tego sie niech nie zblizaja!!!!

Ja zaluje ,ze nie mialam takiego pomyslu 12 lat temu;-)

Jestescie wredne pipki ,bo mi tylko smaka robicie ,a ja nie moge!!!!!!!!!!!!
Kupuje radlera bezalkoholowego,ale to nie kopie wiec gdzie sens!!!!!!!

Pacia pamietaj ze jak ktorys co chce od cory to najpierw wyciag z konta ,wyciag z schufy i testy na choroby weneryczne -bez tego sie niech nie zblizaja!!!!

Ja zaluje ,ze nie mialam takiego pomyslu 12 lat temu;-)

nadrobisz kochana jeszcze :-D
a czemu 12 lat temu?? bo cos nie jarze :no: szum we lbie haha :-D

Dobra widze ze ciisza nastala...:baffled:
Pati gdzie sie wloczysz???...:baffled:

chlopinka dupsko moczy w wannie:tak:
dzieci spia:tak:
to ide do wyrka polegne i poczekam na mego ksiecia :-p
moze na cos soe zalapie :-D:-D...

takze milej spokojnej nocki kobietki :-)

reklama
Witam po przerwie alkoholiczki i abstynentki:-D:-):-D ale wesolo sie na wątku zrobilo a ja padam na ryj dzisiaj (ze zmęczenia nie z przepicia:-D) u nas mega gorąco:szok::szok: już bm deszczyk chciala:tak:. Tak wogole to was troszke podczytuje miedzy pracą a spacerami ale jakos bez weny:no: do pisania jestem:no:. Wiec tak szybko witam sie z nowymi na forum, zazdroszcze tym co robią male remonty i współczuje tym co na diecie:-D:-D:-D a i jeszcze gratuluje tym co powinnam ale nie w temacie za bardzo jestem wiec czego:-D:-D:-D

My urlop zaliczylismy pogode mielismy 50 na 50 ale wkoncu to polskie morze nadrobimy w pazdzierniku albo listopadzie moze jakims tygodniowym wypadem do cieplutkiego kraju;-). A Gabina juz w de bo nie doczytalam???:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry