• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Witam dziewczynki ...
ja kawkuje sniadanko zjadlam jajecznice na boczusiu mniam :-D
wypije i jade rowerkiem w droge do sklepu do takko sa jakies przeceny to jade kuknac :tak:
mielismy isc na basen i tu klops wrr...mam nerwa...:wściekła/y:
pogoda pozostawia wiele do zyczenia..
pochmurno,i co jakis czas kropi wrr...
a w domu ciemno ze zaraz chyba lampe zapale...
no a w czwartek jedziemy do Polski...jak ja wytrzymam bez neta tydzien :szok:
dzis szymek mial focha w przedszkolu bo nie bylo jego kolegi polaka...i siedzial nabuczony w szatni jak wyszlam i czekal na niego..ale on dzis nie szedl :no:

Karolina usmialam sie :-D cycki na pleca haha :-D w sumie ja sie smieje a tez byl tak mogla haha :-D

Madzia witaj !!...nie opierdalaj sie jak to mowi Pati tylko pisz tu czesciej do nas :tak:
fotki ekstra rosnie ci maly przystojniak :tak: no ale szymonki to same przystojniaki ;-):tak:

Dobra widze ze cicho sza pewnie spicie to ja spadam narka...:happy2:

Ta spicie-ja kobieta pracujaca-odchudzajaca-bylam w poszukiwaniu herbaty z pokrzywy-no i mam-zaraz bede pila :-D zaliczylam zakupy w kauflandzie,odwiozlam mloda do przedszkola,zaraz zjem jogurta ,spija co zaparzylam i lece sprzatac...oczywiscie wczoraj o prasowaniu zapomialam :-D
pozniej zasiade i sie rozsiade ;)

witam sie z filizanka pysznego latte:-p
my na nogach od 7:dry:maly szkodnik nie da pospac,poza tym dalej mi goraczkuje,dalam jej czopka i zasnela nie planowo o 10,zamiast o 12,zapowiada sie wiec ciekawy dzien:baffled:ogarnelam mieszkanko,przyszykowalam obiad,wywiesilam pranie i jestem:-)

MAGDALENA27 witaj:-)nie znamy sie jeszcze ale mam nadzieje ze sie poznamy;-)milo cie "widziec",swietne fotki,sliczny synus.
karolina :-D
Ja tez zaluje ,ze nie bylam wyrachowana ,lecaca na siano pinda!
Wtedy wazylam 50 kg i mialam sterczace cycuchy!
Czyli potencjal byl.Teraz cycki moge zarzucic na plecy ,czli trzmam sie tego co mam
posikalam sie ze smiechu:-Dmoje cycki zima beda sluzyly jako szal,tak wisza ze wokolo szyi moge je sobie opatulic:zawstydzona/y::-D
madzia racja,pogoda nas w tym roku latem nie rozpieszcza,na wieczor zapowiadaja sile burze a nawet i tornada,takze nie ociagaj sie na tych zakupach bo jeszcze cie zmiecie:sorry2::-Dtez musze wyskoczyc pobumlowac na przecenach bo powoli nie mam co na dopsko wlozyc-zreszta ja nigdy nie mam;-):-D
pati dzisiaj zaczynasz juz z warzywkami co?nie opij sie tej herbaty za duzo,kurcze tak cie czytam i motywujesz mnie zeby kolejny raz chociaz sprobowac z ta dieta,przydaloby mi sie pozbyc z 6-7kg tym bardzeije ze w sierpniu idziemy na wesele i chcialabym wygladac lepiej niz pani mloda:rolleyes:

jestem :-)

Kama ja tak na szybko rowerkiem kolo domu niedaleko wyskoczylam :tak:
w sumie nic nie kupilam :no: tylko spodnie rybaczki dresowe po domu do latania :tak:
i sweterek rozpinany :tak: i wsio...

ty mnie kochana nie strasz tymi silnymi burzami bo ja sie strasznie boje :tak::tak:

Pati pilas pokrzywe :szok: fuj jakie to musialo byc okropne bee...ale sie katujesz haha :-D

co dzis gotujecie ??...
u mnie jakis wynalazek ryz + warzywa + mieso...razem wziete..mam nadzieje ze nie bedzie ostre...

u mlodej jest kolezanka to sie bawia w pokoju to spokoj jest :-)

Magdalena fajne fotki ,jak ja lubie malych przystojniakow.
Patti ja kupilam dzisiaj IN Touch i tam jest o roznych dietach .Jedna gwiazda poleca pic herbate z LÖwenzahn.

Bylam u lekarza na glukozie .I marzylam o Red Bullu .Kolejne 1,5 do przodu:zawstydzona/y:Chyba odstawie chalwe w tym miesiacu.
Kama no to bedziesz miala dzisiaj nie najlatwiej.Biedna mala.
Pokarze sie wam

Uploaded with ImageShack.us

Karola fajnie wygladasz :tak: szczuplutka ty jestes tylko brzuszek a nogi to chudziutkie jak patyki :tak::tak:

Kama ale masz slodka coreczke :-) swietna jest i ty tez fajnie wygladasz :tak:
ja mam konto czemu pytasz??

reklama
Kama wstaw jeszcze pare zdjec,bo to takie malutkie malo cie widac !
Przedewszystkim tez malutkiej.

To dawaj rob sobie brzuszek!!
Ja tez mam konto.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry