• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

hello babencje,

znowu przespalismy pol ranka,a obiecalam sobie w szafach porzadek zrobic...ehhhh

karo - super brzusiu:o)

kama - urocza corcia :o)

dziewczyny,po co te wynalazki,najlepsze na odchudzanie sa kropelki...:-)

reklama
A Gabina juz w de bo nie doczytalam???:sorry2:

nie stety jeszcze długoooo chyba w PL mój ex udupił mnie na maxa....
żeby nie dzieci w wieku szkolnym pisała bym jeszcze raz do sądu .... ale nie mogę im tak szkół zmieniac co roku....
siedzimy w Zarach na razie z daleka od barana ....czekam na rozwiązanie... a potem się zobaczy
bardzo bym chciała żeby mój blizej pracował Cottbus albo Gerlitz.... ale to moje marzenia chyba- uczepił się B i nie chce się teraz ruszyć ;/ ehhh życie do dupy ;/ ;/ ;/

Karolcia kliknij na fotke kamy i wieksze troszke sie otworzy :tak::tak:
no chyba ze tak zrobilas...:baffled:

Aleksandra ale z was spiochy :-) aöe fajnie jak taki maluszek i daje ci tyle pospac to tylko sie cieszyc :tak: a na odchudzanie najlepszy jest SEX :-D

Gabinia witaj juz wrociliscie??...

moje dziecko mnie dzisiaj nerwowo wykonczy:baffled:
pytalam o konto na ebay bo sprzedaje tam rzeczy po malej i szukam kogos zaufanego kto ma czas i podbijalby mi aukcje:zawstydzona/y:bo czasem takie fajne rzeczy schodza mi po 1€:-(
karolina zaraz cos wkleje,ale jak klikniesz na fotke to powinna sie powiekszyc
madzia dzieki za mily komplement;-)
alexandra jakie kropelki?
gabina milo cie czytac,nie znam twojej sytuacji ale trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie wszystkich problemow:tak:

na zyczenie:

Zobacz załącznik 371638Zobacz załącznik 371639Zobacz załącznik 371640Zobacz załącznik 371641Zobacz załącznik 371642Zobacz załącznik 371643Zobacz załącznik 371644Zobacz załącznik 371645Zobacz załącznik 371646

Karolina ale Ty szczupla jestes-tylko pilke masz z przodu-a tak nic-noga szczupla,reka szczupla-no nic tylko kolejne rodzic :-D
a ta herbate z Löwenzahn to ja pewnie do hongkongu jeszcze bede musiala jechac co? :-D
myslalam ze moje jak wsadze dupe w pokrzywy to szybciej nadmiar wody wyssie :-D

Kama milo Cie widziec-mala masz urocza-widac ze wesolek z niej na maxa :-)

Madzia ja to ostatnio na sex lasa jestem-ale moj czesciej zmeczony ostatnio albo go nie ma-wiec chyba na rowerku zaczne smigac bez siodelka :-D

A teraz wcinam salatke :-) moj dostanie makaron z pomidorkami koktajlowymi,swieza bazylia i krewetkami na bazie smietany :9 mialam zrobic wczoraj ale nie zdazyl wpasc na obiad ;)))

no i w ramach gubienia kalorii wysprzatalam pol chalupy...powynosilam graty,odkurzylam,zmylam podlogi...nawet pralke odstawilam i wysprzatalam tam na blysk :-D

reklama
Kama a wybierasz sie z mala do lekarza? moze to faktycznie bakteria... ja bym juz dzis poszla...
a konto tez mam ...i czesto kumpeli tez podbijam ;) raz jednak tak sie pochciwila ze kupilam jej rzyczy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry