Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, ale sie objadlam aż sie ruszac nie moge a na 18 do pracy:-( a dzisiaj leń w mojej dupce zamieszkał a to dopiero wtorek. My teraz idziemy spac na 2 godzinki a później szybki spacerek do parku, albo na rowerki tylko wted to juz biegam nie chodze bo Szmon mi ucieka wszedzie tam gdzie nie może

czyli ulice!!! Ostatnio mial focha i stanol jak swieta krowa na środku ulicy i sie nie ruszyl nawet jak auto jechalo
gosciu sie zatrzymal i tylko opierd... dostalam ze z dzieckiem sobie nie moge poradzic
czasami mam dosc!!! jak sobie pomysle że miala bym drugi raz przez to wszystko przechodzic ( ciąża, pieluchy, niespanie w nocy ) to mi sie nawet seksu odechciewa!!! Ja tez sie zaczne odchudzac od sierpnia
bo na początku pazdziernika na wesele idziemy:-)
a teraz to miesiac pysznosci
lody deserki
, goferki mniemmmmm uwielbiam słodkosci.

co za dupek!!!

jestesm padnieta 

..i isc nie moglam ..ale teraz w miare ok przechodzi mi...
...
ale fajnie ze nie bylo tloczno 

ale widac ze cos jej dolega,zajrzalam do paszczy a tam kolejne zebole do wybicia sie czekaja.
ale ogolnie diablica z niej okropna.u lekarza bylam wczoraj,dostala leki i czekamy do piatku jak sie nie poprawi do badania krwi,moczu i kalu.tak wiec trzymajacie za nia kciuki
jajcara z tej twojej corki a kolega tez pojechal tekstem