• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Magdalena ale mialas wrazen-a to dopiero 10:30 dobija :-D widzisz mi juz spada ochota na slodkie-wczoraj dalam moim raffaello a sama obeszlam sie smakiem-fajnie atk walczyc ze swoimi slabosciami :)
z sexu byly wczoraj nici-ale to norma u mnie-jak caly dzien podjarana chodze to na wieczor sie wkurze i mi ochota przejdzie :-D wystarczy jedno zdanie,albo jak mnie mloda wkurzy i juz konina mnie bierze :-D taki ze mnie wiecie nerwus palmus ;)))))

Jolka ja tez mam nadzieje ze nic sie niuni nie stalo...u nas juz trzy razy byla chirurgia ;) i to w krotkim czasie-takie pasmo nieszczesc...

przejechalam 20 min na rowerku...bo moj jeszcze siedzi w chalupie-tosz kopa mu zaraz na poped zapale!!!! Zumba czeka!!! a nie bede sie prezyc przed nim...chodz jak jechalam na rowerku to mi powiedzial ze podniecam go :-D buhahahha-ale ja akurat mialam siodelko miedzy nogami,pot po dupie lacial wiec srednio mailam chec na amory... i powiedzial zebym wage wywalila bo widac ze schudlam...a ta wage odziedziczylam po tesciu i teraz mi powiedzial ze tesc ja tez sie pozbyl bo oszukiwala :-D no wiec kupie se nowa ;) fakt faktem ta waga w kazdym miejscu inaczej wazy...widze tez ze mam boczki mniejsze... no porabie malpe jedna-to jest wprowadzenie klienta w blad!!! :-)

reklama
Jolka zachodz!!!Jedno dziecko to za malo.
Ja tez jestem jedynaczka ,tak jak Gbinia i moze dlatego jestesmy takie produktywne.A jezelichodzi o mojego to on by mogl co roku miec jeszcze jedno.
On ma juz dorosle corki ,takze ma juz 6 -tke dzieci!!!(Nie mam nic wspolnego z koncem tamtych zwiazkow ,zebyscie nie myslaly ze jakas wydra jestem)

Madzia to fajny poczatek dnia mialas:-D
Patti z samego rana a taka juz napalona!

Kama czekam na odpowiedz

Ja to tez nie chce zeby mala byla jedynak bo wiem jak to jest fajnie miec rodzentwo... no ale...jeszcze nie teraz :-D

zjadlam wlasnie pol makreli...plus pol pomidorka z feldsalat,bazylia -polane czonkowym sosem z wczoraj-ale bedzie znowu ode mnie lecialo- :-D
na obiad musze cos z piersi kurczaka wykabinowac bo zostalo mi pol opakowania z wczoraj,..
no i popijam sobie pokrzywy :-D

teraz w ramach spalania kalorii to lece pranie zlozyc i powiesic i zmywarke oproznic...a zumbe zostawie jak troche mi z rzoladka zejdzie ...musialamcos zjesc bo juz pozno bylo...a sily zaczely mi odchodzic :-D ale wiecie co, skorczyl mi sie zoladek :-) juz nie jem jak kiedys tyle-i nie dosc ze wpierdzielilam za dwoch to nadal glodna bylam :-D a teraz jak damusia-odrobinke tego,tamtego,widelczyk,nozyk :) szklaneczka z woda :)))))))))))japierdocze ide bo juz mi na leb wali...ale zaraz wroce :-D

Hej !!!
u nas pada...tak bylo duszno al teraz sie rozpadalo
zdazylismy zjesc grilla na balkonie jako obiad
zakupy zrobione,dla szymka buty tez zakupilam adidaski adasia :tak: w koncu jakies inne bo ciagle tylko wszystko z carsa chcial..a ja juz patrzec na to nie moge :-D
teraz kawe zrobilam,pranie znow wywiesilam ale pada to pewnie nie wyschnie..:no:

kurde musze nas dzis spakowac bo rano okolo 10 chcemy jechac a ja nie cierpie pakowania :wściekła/y::wściekła/y:

Madzia ale sie usmialam haha musialo to fajnie wygladac :-) moze pan proponowal zebys sie rozebrala i do nich dolaczyla :tak::-D

Ide pozniej zajrze :happy2:

Tak Magda-to byla propozycja trojkata z rana :-)

a jak juz mowa o sexie to zaliczylismy popoludniowy sex na spokojnie-czyli zanim mloda wrocila z przedszkola :-D teraz wcinamy obiad-typoow dukanski-tyle ze moj dostal z dodatkiem ryzu i wsszyscy zadowoleni :-D

Karolina dzieki za przepisy-wszystko sie przyda :)

Madzia ja to pakowanie jeszcze zniose-gozej rozpakowywanie!!!! :-D

Tak Magda-to byla propozycja trojkata z rana :-)

a jak juz mowa o sexie to zaliczylismy popoludniowy sex na spokojnie-czyli zanim mloda wrocila z przedszkola :-D teraz wcinamy obiad-typoow dukanski-tyle ze moj dostal z dodatkiem ryzu i wsszyscy zadowoleni :-D

Karolina dzieki za przepisy-wszystko sie przyda :)

Madzia ja to pakowanie jeszcze zniose-gozej rozpakowywanie!!!! :-D

Pati dobra jestes..popoludniowy sex :-D przypomnialy mi sie czasy mlodziencze...
oj wtedy to sie dzialo :-D:tak:...

a twoja mala jeszcze do przedszkola chodzi?? maja jakas przerwe wakacyjna?

zakupy mam juz dla familki popakowane..najgorsze te walizy z ciuchami wrr...

ide lepetynke umyc :-)

reklama
Madzia moja ma od 27-go wolne dwa tygodnie :) ja wciagnelam budyn i teraz ide ogladac mieten ,kaufen,wohnen :-D
zamowilam dzis komode do sypialni i wieszaki na przedpokoj bo nie mam nic jak goscie przychodza ;9 i musze jakies haki wbij na torebki ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry