• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

ja tez szukam kiecki,na weselu w sierpniu idziemy:)koniecznie musi byc czarna,czemu?,nie wiem tak sobie ubzduralam
jak dla mnie obie bomba,choc w tej pierwszej nie podoba mi sie ten pasek laczacy dekold a ta druga calkiem calkiem,ja ma duzy,obwisly i oblesny biust dla mnie to stroj pletwonurka sprawdzilby sie najlepiej:D

reklama
No kama ja juz tez wyczulam,ze my podobne :-p masz coreczke co ma tak samo na imie i Twoj zmeczony maz :-D tak jak moj... gdzie Ty mieszkasz??

Magdalena kiecki strasznie powazne :-) ale calkiem niezle.....ja dzisiaj tez zamowilam sobie dwie z bon prix...jedna biala we fioletowe kwiaty a druga w groszki-dwa zupelnie inne fasony ,mam nadzieje,ze mi przypasza...
W samolot mam do zabrania jedna torbe 30 kg-nie wiem jak to zrobie.:sorry2:
OK. Dobranoc kobietki...siedze do pozna a potem narzekam,ze zmeczona :-D
Ale mam-bezsenne noce i zbyt senne dni ...

Dzien dobry !!
u nas pogoda sie zepsula zimno i deszczowo i wietrznie...:tak: brr...
ja kawe popijam sniadanko juz zjedzone i w droge mozna jechac...
tak za godzine wyjedziemy :tak:
Takze zegnam sie z wami na jakis tydzien moje kochane babole..:-D
napewno bede miala duuzo do nadrabiania;-):confused:...

To lece mam nadzieje ze bedziecie tesknic haha :-D

Hej. Brrr:szok::szok: zimno i deszczowo dzisiaj na Bawarii:angry::angry: a ja mam na zakupki jechac ale chyba sobie troche pójde pospac. Praca zaliczona jeszcze od 18 do 21 i weakend mam:tak::tak::tak: tylko szkoda że ma byc bez pogody bo myslalam ze do legolandu pojedziemy:confused::confused::confused:

Jola- Bin Laden nie zyje wiec koło ciebie na pewno nie bedzie siedzial w samolocie a
lata sie calkiem przyjemnie jak nie ma burzy ;)

Magda zabierz mnie też do PL ja dopiero w pazdzierniku jade:-(:-(:-( teraz praca praca i praca:laugh2::laugh2::laugh2:

Czesc dziewczyny,
Ja mialam dzisiaj okropna noc. Zasnelam o 4tej i wstalam o 7ej wiec ledwo zyje. Dobrze ze przynajmniej chlodno sie zrobilo to moze jakos przezyje ten dzien. Chyba sobie zaraz zmierze cisnienie i kawe strzele bo inaczej nie dam rady. Wczoraj mialam 90/56 wiec zrobilam sobie taka siekiere ze od razu lepiej mi sie zrobilo. Nawet malej pomoglo bo sie tak zaczela rozpychac w brzuchu ze myslalam ze zaraz wyskoczy :-D
Ja jakos nie potrafie kupowac ciuchow i butow w internecie. Musze zawsze pomacac material, wyprobowac czy mi pasuje. Wiem ze mozna zawsze odeslac ale mi sie po prostu nie chce pozniej latac na poczte i to wszystko zalatwiac. Wole juz pojsc do jakiegos centrum handlowego i sie tam wyszalec :-)
madzia udanego pobytu w Pl i zadnych korkow po drodze.
Milego dnia zycze !

Ostatnia edycja:
Dzien Doberek Babole
Sukienki bardzo mi sie podobaja(oprocz z tej z paskiem na dekolcie ),Kama ta co ty ja wstawilas bomba ,
mi sie podobaja takie na lata 60-te,ale to trzeba miec talie.U mnie jej juz dawno brak.
Ja w zeszlym roku zamawialam z Angli z Jane Norman .Byly zajebiste i super cenowo.
Ja mam tak przyszywanego brata ,to mi zrobil przysluge.

U mnie libido szaleje,az m. mnie nie poznaje.
Przed ciaza tez mialam zero checi i moj nie mogl sie doprosic,a teraz ja sie prosze:zawstydzona/y:
Magda ja tez sie zastanawialam gdzie ty pracujesz,o 4 to ja sie na drugi bok przewracam.

Jezu spadam polatac ze szmata ,bo sajgonka.
Milego dnia!

reklama
ojjj jak ja lubie jak cos sie tu dzieje-a bywalo ze juz watek zdychal i musialam reanimowac :-)

Magdalena
-sukienki podobaja mi sie...nawet ta czarna bardziej i ten pasek wlasnie uazam robi ta sukienke bardziej oryginalna :)
Z tej drugiej wybralabym ta szara i do tego w jakims fajnym kolroku kupila buty np.takie jak w zara.uwielbiam takie kontrasty :) torebke mozesz tez w taki desen :) moze to byc tez cos bardziej we fiolecie :)

jak bede kiedys sie gdzies wybierala to pewnie tam cos kupie-bo maja fajne te kiecki :)

ale bardzo fajne maja tez tu :) Kategorien - Kleider -exklusive Damenmode versandkostenfrei kaufen

ja czasami z neta zamawiam i jak nie pasuje odsylam i koniec :) Ja Twoim miejscu zamowilabym kilka sukienek Magda i reszte odeslala co nie bedzie ci pasowalo :)

Kama to Ty z Madzia jestescie z jednego miasta :-) mozecie sie na kawe styknac
:)))

Ja zaliczony rowerek ,sniadanko-dzis same proteiny...wypeelingowalam sie,wybalsamowalam :) umylam kudly-czego nienawidze robic!!! zaraz bede malowac paznokcie ;) wieczorem mamy isc na urodziny-ale jakos srednio mi sie chce :) jeszcze bede musiala sie produkowac po niemiecku-ooo losie :-D

a co do tego sexu to ja cala ciaze mialam mega ochote :-) przed ciaza tez ;) pozniej dluuugo nie...a nie biore tabsow itp ;) niedawno kurwiki w oczach i szalenstwo w majdach powrocilo-kozystam kiedy sie da bo niewiadowmo na ile wpadlo ;)))):-D:laugh2:

A naszej Madzi zycze szerokiej drogi i udanego wypoczynku :)))

Załączniki

• 6402001060_2_1_2.jpg
    6402001060_2_1_2.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 45

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry