• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

A odemnie wlasnie wyszly kumpela,skusilam sie na jedno proseco z aperolem i go juz wyrzygalam:-D

Ja kocham Zare ,zwlaszcza buty.
I ja sie przyznam bez bicia lubie ekstrawagancje (czyt. ciuchy lekko kureskie)
Ale trzymam sie zasady ,ze albo mam dekolt ,albo pokazuje nogi .Obydwa naraz to kur.wa zaraz.

A za wysokich butow nie moge nosic ,bo moj m. jest z metra ciety i moge mu na glowe napluc.I nie czuje sie komfortowo.
Chociaz wieksze balety min 8 cm ,bo i tak wiem ze on nie bedzie ze mna tanczyl ,bo nigdy tego nie robi .

Jola a sa takie kropelki dla kobiet na pobudzenie libido.A pozatym czytalam ,ze z bzykankiem to jest tak ze czym mniej sie go ma to tym mniej sie ma ochoty.To na zasadzie apetyt rosnie w miare jedzenia.
Ja musze raz dziennie i juz!!!Moze dlatego mam tylko 7kg do przodu;-)

reklama
A ja sama nie wiem co lubie jesli chodzi o ubior ...cenie wygode,ale bywa,ze chce wygladac tez ladnie ...tak wiec wymyslilam sukienki..bo to i wygodne i kobiece ;-)
Karolina masz racje z tym seksem....im mniej sie go ma tym mniej sie go chce
Ty raz dziennie :szok: to my tak nawet w czasie ''narzeczenstwa'' nie mieli :-D
Odstawie anty,ureguluje cykl,zaczne miec dni plodne wiec i wieksza chec-mam nadzieje ;-) Nie chce od razu zachodzic w ciaze...w styczniu dopiero,tak by przed koncem 2012 urodzic...nie chce w Sylwestra byc w ciazy,bo jakos nie wyobrazam sobie sylwka bez szampana :-D
A jak te kropelki sie nazywaja,wiesz?? :-)

Pati ja tez nie lubie spedow gdzie trzeba po niemiecku szprechac :-D
Ja w ramach diety popijam piwo :nerd: takze...witam w gronie pijaczek :-D
U mnie pogoda po prostu do bani...tak szczerze to ladna byla wiosna a od czerwca to juz rzygac mi sie chce na te pogode....szaro,buro i ponuro...ktorys dzien z kolei znowu pada-ja zyje w krainie deszczowcow:confused:

Pojawilam sie Ja i zrobila sie cichosza :-D pisalyscie tutaj ostatnio jak nakrecone,nie moglam nadarzyc,duzo mi umknelo... i co? tradycyjnie pauza?;-)
Jeszcze chcialam sie pochwlic,ze moje dziecko dzisiaj przemowilo :sorry2: Maja prawie wcale nie mowi,cos tam po swojemu,ale za to rozumie wszystko co JA do niej mowie...
Dzisiaj po kapieli darla ''buzke'' jak zawsze i mowie do niej Cicho!! to ona jeszcze glosniej...wiec zaczelam tak samo jak ona :-D sie drzec...mloda zdziwiona ze matka drze jape i mowi do mnie-CICHO!! :-D w szoku bylam....pewnie to znacie,fajnie,gdy dziecko zaczyna mowic :tak:;-)kazde nowe slowo cieszy....

Oki,to ja lece pod prysznic i w kimono smigam.
Dobranoc.

Karolina fajna stronka :)) mi wpadl w oko ten np.sweterek-uwielbian dzianinowe sweterki...kupilam ostatnio podobny- chociaz musze strasznie uwazac bo szybko sie zaciaga :) mam na ostatnich fotach go na fb i na nk ;)

tab sleeve drop shoulder jumper

to tez bym chciala-uwielbiam takie ciuchy-luzne,ale tez np.odkrywajace jedno ramie... itp.

fine knit cape cardigan

cropped ruched sleeve jacket

scallop detail peep toe platform shoes
juz zakochalam sie w tym sklepie :) Magdalena moze zrobimy jakies wielkie
zamowienie? ;)

Karolina
-a jak tam dzis sie czujesz po aperoli-zygasz jesdzcze? :-D

My dzis zaspalismy :szok: a mialam budzik na 07:10 nastawiony-tak zeby jeszcze 20 min.podrzemac... no i wylaczylam chyba wszystko ;) o 15:00 mam zamiar jechac mloda odwiezc do tesciow...pode droga chce wstapic do hallhuber po jedna bluzke-mam nadzieje ze jeszcze bedzie bo wizje mialam jak sie na impreze na weekedn ubiore...co prawda mam jjz taka sama ale w innym kolorze...ale teraz ten by mnie urzadzal :-D no chyba ze cos innego znajde ;)

Ha ha własnie mialam wam pisac ze Jane Normana ciuchy mozna kupic w wiekszych centrach i nawet u mnie w Straubingu jest, mają spory wybór dzisiaj tylko przebieglam przez centrum ale jutro dokładnie oblukam:tak::tak:

reklama
Magda ja nie umialam skopiowac linka tak jak wy ,tylko cala strone.Ja jak cos tam wykukam to pseudo brata namawiam,ale to pracochlonne dla niego.
Ja widzialam pare rzeczy w Sinnlefers czy jak to sie nazywa ,ale nie duzy wybor niestety.
Jolka na stronie Beathe Use widzialam te kropelki i taki zel pobudzajacy i wzmacniajacy doznania.Nie pamietam nazwy.

Caly dzien spedzilam jezdzac po mechanikach ,bo trzeba taka mala *******ke zrobic (nie pytajcie mnie jak to sie nazywa po polsku ,bo nie wiem)
A ze wszyscy dobrzy i w miare tani mechanicy to Polacy w okolicy .To moj kazal mi -bo dla Polki inna cena .
Ale i ta za domlaga nie wiem jak sie pisze ,za sama czesc 100 ,bo nie ma nie orginalnych.

Zaraz ide na grilla zakanczajacego sezon na pilke nozna do dzieci ,zadzwonili i zaprosili .Bo ja bylam ostatnio urazona,walilam fochy.
A dzieci maja dostac jakies prezenty itd.A skora placilam caly rok ,to dlaczego maja nie skorzystac.

Patti przedewszystkim ceny sa genialne!!!

A rzyganko bylo jednorazowe.Cholera jak sie pisze rzyganie poprawnie ,bo zglupialam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry