• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

bluetooth poczekaj az urodzisz to odechce Ci sie lazenia po centrach handlowych:-D
Przynajmniej ja tak mam... mloda mi nad uchem mranczy,nie da w spokoju poogladac,dlatego wole na spokojnie sobie posiedziec przy kompie i poogladac... a jeszcze najczesciej to co zamowie w internecie lezy mi idealnie a w sklepach sie naprzymiezam,napoce a i tak wychodze z niczym :-D

Pati te kiecki co pokazalas to jak dla starszej pani :sorry2: jakies takie pogrzebowe,ja tam wole weselsze akcenty ;-) a w tych butach co pokazalas to gdzie sie wybierasz? pod latarnie? :-D bez obrazy oczywiscie,zart ;-)
Karolina zazdroszcze Ci tego popedu w ciazy...u mnie to kolejne przeciw nastepnej :-( bo w ciazy absolutnie o seksie nie myslalam...z brzuchem czulam sie nieatrakcyjna i jakas taka aseksualna...nie umialam sie seksic z mysla,ze mam bejbika w brzuchu :nerd:

Ide cos robic...pranie trza z linki zdjac,lazienke sprzatnac...podlogi odkurzyc i wymyc...a mnie sie nic nieeeeee chceeeeee :angry:

reklama
Jolka, sama jestem ciekawa jak to bedzie :-) Zobaczymy :-)
Wlasnie skonczylam robic szarlotke na kruszonce z beza i za godzinke bedzie gotowa juz nie moge sie doczekac :-D
U nas pogoda do doooopy. Pochmurno ale nie zimno i nie wiadomo bedzie padac czy nie bedzie :crazy: O 16tej ide na aquafitness i mam nadzieje ze wtedy nie bedzie padac :-)

Jolka Ty chyba nie wiesz co sie pod latarnie nosi :-)
Jak wpadniesz do Berlina idz na Fridrichstraße,wtedy zobaczysz ich mode...
Z reszta myslalam ze czerwien pod latarnia kroluje :-D

ja tam bym kilka rzeczy wybrala z Aparta...kiecki na zywo sa o wiele ladniejsze- ale dla starszej pani od razu -i pogrzebowe???:szok::laugh2:hahahahahha :-D no i nie mowie ze wszystkie mi sie podobaja-ale jest co wybrac :) pokaz co Tobie sie podoba :)

ja juz wysprzatane mam :) nie musze nic juz robic :) teraz ide sobie lososia przyrzadzic... cos ypracowac sobie na weekend-juz sie ciesze na ta 'Prage :)))))))) no i nawet wiem gdzie pojde poszalec na parkiecie :-D http://www.pragueexperience.com/places.asp?PlaceID=765 maja super tarasy gdzie widac fajnie oswietlone miasto :))))))

Ostatnia edycja:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No bo ja zaraz wścieku macicy dostane!!! Tyle sie napisalam i skasowalo mi sie!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Już nie pisze o sukienkach drug:wściekła/y:i raz mi sie nie chce, tylko tyle że ten pasek na dekolcie wlasnie najbardziej mi sie w tej sukience podoba i dodaje jej uroku. Podobają mi sie krutkie np taka ( patrz załączony obrazek) ale ja nie moge krótkiej żle sie czuje jak mam cale nogi odkryte.

Pracuje na wlasnej dzialalnosci mam firme która sprząta obiekty, biura,praxis i prywatne mieszkania, domki. Dlatego nieraz jade na 4 rano bo biura musze posprzatac zanim przyjda do pracy, mogla bym to robic wieczorami ale wieczorem chodze do innej pracki i wklepuje listy przewozowe na kompa w firmie przewozowej typu masterlink

Pati bylam w tym klubie fajne widoczki towarzystwo lekko wkurw***** szczegolnie laski

Butki ekstra ale nie dla mnie obcas powyzej 8 cm:dry::dry:

Załączniki

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 51
a no i Pati przygotuj wez duzo kasy bo ceny maja kosmiczne jak na Prage ale muza fajna!!! No i panowie też fajni. Ja mam do pragi troche ponad 200 km jak bym wiedziala wczesniej że sie tam wybierasz to tez bym sie skusiła a teraz to po ptokach juz mam zaplanowany weakend

Magda zapomnialam Ci odpisac,ze moj cross tez sie kurzy :-D jak go dostalam to mialam mega powera do cwiczen ...ale on sie wtedy popsul i musialam przerwac...probowalam od nowa z nim zaczac ale mi nie wyszlo :-p
Pati no obejrzealam tez druga i kolejne strony z tego linka co poslalas i ...no nie sa jednak te kiecki pogrzebowe ;-) tylko te z pierwszej strony takie mi sie wydaly...
Mi sie podoba np. taka http://image01.bonprix.de/bonprixbilder/bundles/artikel_gross/var1/vv/34/vv3429x33.jpg albo taka http://image01.bonprix.de/bonprixbilder/bundles/artikel_gross/var2/vv/_1/vv_1000003195.jpg ale to na codzien a nie na jakies specjalne wyjscie...ja na zadne wesele sie nie wybieram ;-)

Dobra...bo zaczelam sprzatac ;-) wiec nara.

Magdalena-laski to sa zauwazylam wszedzie wkurwiajace...prezzylam nawet juz takie cos ze siedzialam z kumpela przy barze...i dwie inne laski obok...no i ci barmani ciagle do nas...juz nie wiedzialy cozrobic zeby zwrocic na siebie uwage to zaczely sobie pstrykac foty i sie calowac :-D potem poprosily jednego z barmanow zeby im zrobil jak sie caluja...ten zrobil i przyszedl spowrotem do nas :-D a juz wogole dostaly kurwicy jak przyniosl nam gratisowe drinki :-D w koncu poszly...

a ta sikienka tez fajna... powinnas pokazac nogi-ladne masz-dlugie!!!! no i ja zawsze pelen look na poczatku,czyli kosciol i tak do 20:00n potem sciagam buty i albo na bosaka albo cos ma na plaskim :-) z reszta nie ja jedna ;)))

No a praga mysle ze nie pierwszy i ostatni raz :) wiec nastepnym razem mozemy sie zgadac :)))

reklama
Co tu taka cisza nastala? gdzie baby sie podzialyscie????
ja dzis z nudow przed kolacja jeszcze pol godziny dodatkowo walnelam na rowerku :)
potem zrobilam sobie kolacyjke...i zas nuda :-D na urodziny jednak nie poszlismy-ufff :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry