Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
bluetooth poczekaj az urodzisz to odechce Ci sie lazenia po centrach handlowych
Przynajmniej ja tak mam... mloda mi nad uchem mranczy,nie da w spokoju poogladac,dlatego wole na spokojnie sobie posiedziec przy kompie i poogladac... a jeszcze najczesciej to co zamowie w internecie lezy mi idealnie a w sklepach sie naprzymiezam,napoce a i tak wychodze z niczym
Pati te kiecki co pokazalas to jak dla starszej pani
jakies takie pogrzebowe,ja tam wole weselsze akcenty ;-) a w tych butach co pokazalas to gdzie sie wybierasz? pod latarnie?
bez obrazy oczywiscie,zart ;-)
Karolina zazdroszcze Ci tego popedu w ciazy...u mnie to kolejne przeciw nastepnej :-( bo w ciazy absolutnie o seksie nie myslalam...z brzuchem czulam sie nieatrakcyjna i jakas taka aseksualna...nie umialam sie seksic z mysla,ze mam bejbika w brzuchu
Ide cos robic...pranie trza z linki zdjac,lazienke sprzatnac...podlogi odkurzyc i wymyc...a mnie sie nic nieeeeee chceeeeee

Przynajmniej ja tak mam... mloda mi nad uchem mranczy,nie da w spokoju poogladac,dlatego wole na spokojnie sobie posiedziec przy kompie i poogladac... a jeszcze najczesciej to co zamowie w internecie lezy mi idealnie a w sklepach sie naprzymiezam,napoce a i tak wychodze z niczym

Pati te kiecki co pokazalas to jak dla starszej pani
jakies takie pogrzebowe,ja tam wole weselsze akcenty ;-) a w tych butach co pokazalas to gdzie sie wybierasz? pod latarnie?
bez obrazy oczywiscie,zart ;-)Karolina zazdroszcze Ci tego popedu w ciazy...u mnie to kolejne przeciw nastepnej :-( bo w ciazy absolutnie o seksie nie myslalam...z brzuchem czulam sie nieatrakcyjna i jakas taka aseksualna...nie umialam sie seksic z mysla,ze mam bejbika w brzuchu

Ide cos robic...pranie trza z linki zdjac,lazienke sprzatnac...podlogi odkurzyc i wymyc...a mnie sie nic nieeeeee chceeeeee

O 16tej ide na aquafitness i mam nadzieje ze wtedy nie bedzie padac :-)
hahahahahha