• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Gabina to przybij piatke,u mnie choc M mam na codzien posucha straszna,odkad mala jest na swiecie seksu u nas tyle co deszczu na saharze:sorry2:takze Pati korzystaj poki sie wam chce:-p

Magdalena lo matko:szok::-Dusmialam sie z twojej porannej historii.Bylam z mala u lekarza w poniedzialek,w piatek mamy kontrole u nas dzisiaj grochowa z torebki byla;-)
Pati u mnie juz postanowione,dunkanuje sie od poniedzialku:tak:
Madzia milego pobytu u rodziny

z Majka jakby lepiej,stan goraczkowy sie jeszcze utrzymuje ale powoli zaczyna jesc,mam nadziej ze jestesmy na dobrej drodze.
ja caly dzien grzebalam z jej ciuszkami,karolina maile poszly ci na skrzynke:tak:
teraz sacze winko,M jak zwykle juz spi:dry:

O nie co to to nie żadnych trójkątów :cool2::cool2::cool2: ja ostatnio nie mam ochoty nawet na dwakąty:-D:-D:-D. U nas jak sie przytrafi 2 razy w miesiącu to święto:szok::szok::-D:-D:-D:baffled::baffled::baffled:

jeszcze rano mialam humor i pisalam że Szymek nie choruje a on mi wieczorem mówi że go ucho boli i jutro o 16 biegniemy do laryngologa naszego który od początku mu prowadzi naszą sprawe uszkową :-(:wściekła/y::-(
pazury wymalowalam to teraz sie radlerka napije i fajeczke zapale a moi chlopcy juz spia wiec straszna cisza :) moge poczytac ksiązke "Kwiaty na stepie" i pewnie do 3 nie bede spala tylko czytała :cool2::cool2::cool2:

Magdalena u nas dokladnie to samo,nie ma pociagu,wcale....:shocked2:a wczesniej to az drzazgi lecialy:-Dzdrowka dla synusia:tak:my w piatek do kontroli,ja pazurki wczoraj malowalam,kroluje roz,dzisiaj depilacja,bo nogi obrosniete jak od sarny az wstyd:zawstydzona/y:ja dzisiaj zrezygnowalam z radlera na rzecz winka,mniam:-pmoja czeladka tez spi

to super że sama nie jestem :)
ja juz mam swoją gromadę w domu.... jak ja pociągnę przez te wakacje zanim urodzę....
łudzę się że jak urodzę będzie mi lżej .... ale to mogą być tylko złudzenia ;/

Hej dziewczeta :-)
Kama iMagdalena u mnie z seksem podobnie niestety... ale to pewnie tabsy winne,dlatego ida w odstawke ...ale mysle,ze nie tylko tabsy...moj M tez tak jak Twoj-Kama o 22 juz spi a caly dzien go nie ma ,wiec nie ma szans na popoludniowy seks jak u Pati :-)

Ja juz powoli zyje tym,ze 11 sierpnia lece samolotem do PL -na tydzien.
I jestem z leksza zestresowana...bo ja mam lek wysokosci i przestrzeni a tu mi przyjdzie w samolot wsiasc.....

Moja mala po blizszym spotkaniu z szafka ma otarcia na czole...niby nic,ale musze termin robic na U7 to chyba jednak poczekam az jej te siniaki zejda ...

Dobra...ide buchnac w pluco :-D ostatnio jestem tak zajebiscie zmeczona,ze az ciezko to wyrazic slowami ...w zasadzie to od wiosny juz....wiosna myslalam,ze to jakies przesilenie...ale z krwi mi wyszlo,ze jednak cos mnie meczy...siedzi jakis paciorkowiec i nie daje normalnie funkcjonowac,antybiotykiem go nie zwalczylam,wiec juz nie wiem co robic..powiesic sie chyba :-D
Kobity...mi sie naprawde nic nie chce,najchetniej bym caly dzien spala ale mam dziecko i lipa.

Ide,bo zaczynam przynudzac.

jestemJolka popoludniowy seks w moim wypadku tylko z takim sztucznym:-Ddziekuje postoje:-Dtez mam Majke i wiesz co dzien przed U6 rozbila luk brwiowy i powieke,lekarka nie musiala zadawac pytania czy juz probuje chodzic:-D
z tym pociagiem do seksu a raczej tez jego brakiem u mnie tez winne tabsy<czy ty i ja to nie czasem te same osoby:szok:klony czy jak:-D sory,sory ja nie pale:-p>
paciorkowca alkoholem potraktuj, pojdzie w pizdu;-):-D

ja zawsze powtarzam zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce to ohoho!!!:-D
my do Pl w sierpniu dopiero a ja juz bym chciala:zawstydzona/y:

na mnie chyba tez pota,mala co chwile poplakuje,zapowiada sie ciekawa noc...

reklama
Bo życie to seks i kasa:-D:-D:-D:-D:-D a ja na poczatku pazdziernika ide na wesele i poszukuje sukienki a nic mi sie mega nie podoba co o tym sądzicie??? W moim przypadku mini mini odpada i bez ramiączek tez

no i jak nic nie znajde to pewnie śmigne w starej z wesela brata

file:///C:/Users/bestbuy326/Desktop/photo.php.htm

musicie skopiowac stronke

Załączniki

• image1xxl.jpg
    image1xxl.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 48
  • 1715246592.jpg
    1715246592.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:

Nowe wątki