Czesc dziewczyny
Oj widze ze tu znowu nuda powialo,
pati wyjechala gdzies czy jak? :-)
karolina jak tam u Ciebie postepuje, sa szanse na 37tc?
Madzia, alex, Jolka gdzie was wywialo???
Gabinia jak tam maly? Rosnie jak na drozdzach?
alex mam pytanie, bo Ty chyba tu najbardziej swieze informacje bedziesz miala na ten temat. Jak to jest ze szczepieniami?
Kiedy sie robi pierwsze, przy U3 czy pozniej? Na watku o szczepieniach ktoras napisala ze ok.2,5 msc po porodzie. Tez takie mialas zalecenia?
Moja mala szaleje sobie dalej i kopie mnie niemilosiernie. Wazy juz 3500g, ma duzo wod plodowych i wszystko jest w jak najlepszym porzadku wiec nie spieszno jej na druga strone. Chociaz moj M przeprowadza z nia teraz codziennie rozmowe na ten temat a ona tak fajnie sie wzdryga jak slyszy jego glos i do tego jak zaczyna ja calowac to sie w tym miejscu wypina wiec mamy ubaw. Moze sie poslucha i cos uda nam sie do konca tego tygodnia wymodzic. W kazdym razie pomagam jej jak moge roznymi naturalnymi srodkami

Wzielam sobie akupunkture na te moje nieszczesne zdretwiale dlonie i na przyspieszenie rozwarcia wiec zobaczymy co to bedzie. W piatek mam miec akupunkture z dodatkowym miejscem ktore wywoluje porod wiec moze do poniedzialku sie rozpakuje.
Trzymajcie kciuki bo juz obydwoje chcielibysmy miec mala przy sobe :-)
Milego dnia wszystkim zycze!