patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wpadam powiedziec ze zyje![]()
Weekend mialam bardzo udany...byl wypad w gronie babskim...potem niedziela i poniedzialek -piekna pogoda,spacery ,rejsy statkiem ,knajpy itp.razem ze szwagierka mojego A
Dzis smigam na fitness...zaraz wsiadam na rowerek-znowu mam wene ale tym razem jeszcze cwiczewczoraj tez dralowalam...
A tak to po staremu...od tygodnia jezdze po sklepach i szukam kanapy...ma byc wygodna,z materialu ,a nie ze skory,rogowa,ze schlaffunktion itd.znacie jakies fajne sklepy? bylam juz w Porta,Höffner,Möbelkraft,Stilwerk-ale tu ceny kosmiczneminimum 10 tysiecy musialabym miec
Rahaus tez bylam-sbmöbel,domene takie odpadaja...Bylam tez w roller bo nie znalam co to ale po 10 min.wyszlam a przezpol berlina smigalam...
Karolina dawaj wiecej fotek

dzis tez na 19 jedziemy zobaczyc 2 pokojowe mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie bo juz nic wiecej narazie nie mam na oku od listopada..i mama juz sie wnerwia troszke bo wiadomo chcialaby isc szybko na swoje...
ja taka wybredna jestem bo wiekszosc na koturnach albo obcasach...ech..moze cos w te sobote kupie...mlodej chociaz kozaki i kurtke kupilam to ja mam z glowy jeszcze tylko malemu kupic i wsio :-)

mamy mieszkanie chyba....