reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Kamilka ja mysle ,ze Ci zrobia :)

a ja mam pytanko -znacie jakies fajne stronki z komodami? Szukam czegos fajnego ale co mi sie w oko rzuci od 1500euro sie zaczyna... Mam juz w sumie jedna upatrzona komode ale kuzwa 2 tysiace...masakra :-D mielismy wymienic kanape ,a i krzesla,stol ,komoda,malowac trzeba,nowa lampe i tak zliczylismy to lekko 7 tysiecy pojdzie:szok::szok::szok: Moj jeszcze mowi ,ze moze laminat zmienimy bo teraz meble inaczej beda staly i sa slady od kanapy... Ja sie zabije-ja nienawidze remontow... fajnie jak juz wszystko gotowe jest ,ale jak mam zwijac wszystko,malowanie itd. jeden pokoj a zawsze w calym mieszkaniu burdel... Buuuu :-D

Zaraz ide sie ogarnac i smigamy do kumpeli ,a potem lecimy na fitness... koniec z piwem... na weekend pilam w sobote iw niedziele i kilogram juz przybylo znowu!!!!

GDZIE RESZTA JA SIE GRZECZNIE PYTAM??????:wściekła/y:

Ojjj Pati , to ja nie pomogę . Ja szukam komody miedzy sauna a prysznicem i jakoś nic mi nie pasuje. A nic na siłe nie chce. Po drugie jak wy chcecie tyle wydać to ja nie widzę problemu w umeblowaniu :-D Ja bym nie miała heh .

Mój majster wczoraj pomalował u młodej w pokoiku i w korytarzu . Dziś kuchnia i ściana w okolicach kominka. Trochę mebli dziś już przeniesiemy i pralkę ,ławeczkę do ćwiczeń . Ja zaczęłam myc okna w obecnym mieszkaniu żeby syfu nie zostawić .

Młoda coś od dwóch dni nie chce zasnąć i wczoraj dwie godziny w łóżku urzędowała z czego cztery razy wołała na nocnik . W ogóle zawsze zasypiała przy ciemnym świetle a teraz łapkę musi mieć włączoną :dry:

Lece do moich okien i pakowania, Pocieszam się tym że do niedzieli powinnam już się wyrobić :-D

Owca a ty nie masz wymówek i nie ściemniaj :-D

Kamilka a czemu chcesz to badanie sobie robić ? Jak poczekasz to na USG będziesz widzieć już pęcherzyk :-p

Delfin bo mam problem jeszcze jutro test zrobie o ile @ nie przyjdzie:confused:
ale w niedziele ttroche baraszkowalismy i pojawilo sie w sluzie wczoraj troche krwi wiec bylam pewna ze sie @ rozkreca:confused: a dzisiaj jest cicho i czysto a wczesniejsze testy wyszly slabiutkie wiec jutro zrobie ostatni raz jak znow slaby bedzie to ja juz nie wiem pojde do lekarza i sprawdzic chce bete:confused2:

Jestem na granicy wariacji :confused2: nie mam teraz testu bo bym zrobila dzisiaj :tak:

Hej babincu :-)

Widze,ze remonty na topie...my tez,juz od poczatku stycznia ... rozpizdziel mialam w domu na maksa bo zokiel kladlismy w calym mieszkaniu...zokiel:-D czy jak to sie nazywa? listwa podlogowa :-p zokiel to moj M mowi...bo wlasnie mielismy taka zwykla plastikowa listwe a teraz robilismy z kafelek tych co na podlodze...bo wtedy nie bylo czasu na 'wykonczeniowke'... oprocz tego tez mialam malowanie w goscinnym ,przykleilam tez sobie duzy obrazek fototapete i tez wymieniamy kanape bo mam taka wielka rogowke teraz co mi ten obrazek zaslania troche i nie widac go calego a efekt ma jak jest caly widoczny... a wielka rogowka jedzie do PL do siory,bo szkoda mi jej wyrzucac ma dopiero 4 lata.Lazienka tez byla malowana jedna a druga jest w remoncie... pozostaje kupic kabine prysznicowa,kibel,umywalke... kachle juz sa :-p a co do kanapy to chce jedna duza kanape i dwa fotele...skore,bo po przygodach z mloda i szorowaniem jej picasso z mazakow i dlugopisow juz nigdy wiecej nie kupie z materialu:-DOprocz tego taras na wiosne tez bedzie remontowany... i tak w kolko macieju :sorry2:

Delfin cos na rzeczy z tymi dzieciakami ...moze przesilenie wiosenne sie zbliza czy co? :-p bo moja tez ostatnio mi cyrki wystawia znowu...spokoj byl a znowu sie zaczyna :dry:
Kamilka to lec po test :-)

Ide pranie skladac bo suszarka mnie wola :-D i zmywarka tez... wtedy musze kolkiem pokrecic,makijaza strzelic ,po mloda i do supermarketu po jakas spozywke...juz dluuuugo mala nie byla ze mna to zabiore ja dzisiaj ze soba ...

Pati lubisz piwko? przybij pione :-D mi tez brzuchol rosnie od piwka...

Jolit oby to było przesilenie bo zwariuje , odzwyczaiłam się od wstawania w nocy i rytuału usypiania , czuje się jak bym dopiero dziecko ze szpitala przyniosła :-D

Ja miałam umyć tylko dwa okna , a umyłam wszystkie . Z młodą mi nawet sprawnie poszło . My meble z sypialni wywalamy bo do tamtego mieszkania mi nie pasują a nie ma sensu ich wywozić do PL bo nie były jakieś drogie.

Ja wam powiem dziewczyny że ja piwa się oduczyłam , już nie wspomnę o czymś innym . Jakiś mam wstręt do alku od 8mce . Winko tylko lubie czasami sobie do obiadu strzelić ale to bardzooo rzadko ze względu na dietowanie się -wiecznę :-D Mój mąż za to ma brzusia od piwa okazałego ;-)

Lece dalej prasować :-D, młoda godzinę powinna spać to może się wyrobie bo wieczorem nie będzie czasu ;-)

Hej laski :-)

Jolka
ja piwoszka-ale teraz KONIEC '!

Delfin jak bym nie musiala na ceny patrzec to ja bym byla dawno urzadzona :-D a tak to kombinuje jak kon pod gorke :-D
Ale te krzesla i tak nam sie udalo bo przecenione o 200 euro na sztuce... :-)

Ja to Wam powiem glupia jestem czasami -dopiero co zrezygnowalam z umowy w mcfit...do 19-stego marca jeszcze mi leci...wiec postanowilam wykozystac jeszcze...No i jak tak wskoczylysmy "na salony" to 1,4h cwiczylysmy :-D i bede pisac pismo ,ze jednak nie rezygnuje :-D Moj sie puka w glowe... powiedzial ,ze juz mi sponsorowac nie bedzie-sama musze placic :-D

Pati masz kupic kanape,stol i krzesla i komode masz na to 7 tys. i musisz kombinowac?? :szok: Dawaj te kase! ja ja wydam bez kombinowania :-D:-D hehe... ja jeszcze nie wiem ile przeznaczymy na nasze 'nowosci' ale wypoczynek skorzany bedzie raczej na raty wziety a za gotowke lazienka wyposazona... styczen byl cienki i niestety ;-) to raczej ja musze kombinowac ...:-D na silownie tez bym sie wybrala tylko kurde nie mam z kim a tak samej to troche lyso :-p

Eh...nudny wtorek,jutro jak co tydzien czekaja mnie moje klatki ...aaa no wlasnie to musze luknac na seciki i sciagnac muze na telefon,przy muzyce i to najlepiej jakiejs poszarpanej lepiej mi idzie robota ;)

Delfin moja w nocy sie nie budzi tzn. mnie nie budzi :-) sma wstaje ,robi siku do nocnika i idzie dalej spac... hehe ;) ale za to w dzien daje popalic,FOCH jeden i tyle,wszystko na przekor,jedno wielkie NIE itd. a zreszta...za niedlugo sama sie przekonasz ;)

A co do okien jak Ci tak dobrze idzie to mozesz przyjechac do mnie :-D ja nienawidze tego robic...

A obzeram sie ostatnio jak nienormalna ...i to slodkosciami :sorry: to chyba przez ta pogode,juz starczy tej zimy...

A kukuk :-D:-D no normalnie czlowiek czasu za dnia nie ma :confused:
do poldunia w chacie mnie nie bylo , potem dzieciaki , zakupy i bylam umowiona do kolezanki wrocilam kolo 21 :szok:
upojona winkiem :-D:-p litery mi sie mieszaja hah poprawiam je co chwile :-D
poczytalam i ide spac :tak:

Pati jak masz za duzy euraczy to podam ci moj numer konta chetnie przyjme :-D:-D

Jola ty sprzatasz jakies klatki?? :confused::confused:

dobranoc babelki ...hhaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry