reklama

Szukam Mam z Niemiec

Kamilka toz to super wiesci z rana przynosisz :tak::tak:
Fajnie to zycze zeby bylo wszystko ok z ciaza i dobrze sie rozwijala super !!:-):-)

a ja zaraz spadam na 9 do robotki ...
milego dnia :happy2:

reklama
Morgen :-D

KAMILKA- gratulacje :-) rowniez zycze spokojnych 9 miesiecy i szczesliwego rozwiazania :-)

OWCA- gdzie pracujesz?

Dziewczyny ja bym chciala wydac jak najmniej... nie planowalismy takich wydatkow...ale poprostu ceny zabijaja :-D co mi sie podoba to ja nie wiem zaraz na tysiace sie przeklada!:angry:

Dzis zero zakwasow :-) jutro w planie basen ,a jak nie to fitness :-) i waga zas drgnela w dol :-)

Witam sie szybko z kawusia bo zaraz musze sie zbierac ...

Kamilka gratulejszyn !! :-) kurde wokol mnie tyle dziewczyn w ciazy,ze szok... nawet moja szwagierka zaciazyla czego sie kompletnie nie spodziewalam...

Owca a no sprzatam klatki schodowe :-Djuz dlugo...dwa lata prawie, mam trzy-3pietrowe i dwie-7 pietrowe... normalnie jestem zatrudniona z ubezpieczeniem i ze wszystkim...

Pati to ile Ci ta waga pokazala :-p bo ja juz dobilam do 57 przed swietami a wrocilim z PL to zaczelam znowu zrec :-D ale mimo to jakos ta waga moja w gore nie idzie...moze dopiero pojdzie :dry: choc ja mimo,ze lubie slodkie to pilnuje tego by sie nie objadac na wieczor.

Jolka Ty to chucherko jestes...ja waga ciezka :-D jak bede miala 60 to bede sie cieszyla.... Ile masz wzrostu? ja 168 cm. ..ale zawsze mialam pelne biodra :) Jolka narobisz sie w tej pracy?

hej Wariatki Moje :-D

Kamilka gratulacje !!! To dużżżo zdrówka WAM życzę :-)
Jolit fajnie że masz jakąś prace , własnymi rękami zarobione pieniądze ''pachną '' inaczej ;-) Ja w PL przed młodą pracowałam w biurze, a teraz ja kobita po'' studiach'' mam nadzieje że uda mi się gdzieś załapać do sprzątania jak młoda pójdzie do przedszkola . Już czynie ku temu odpowiednie kroki aby coś się ruszyło . I jak wypali to będę się cieszyła jak małe dziecko ;-):-)

Owca a ty gdzie pracujesz ? wychylaj się tu i to szybko :-D

My wczoraj położyliśmy się o 1 . Najpierw chłopacy powynosili trochę mebli i klamotów a potem Mój poszedł malować . Młodej pokoik i korytarzyk juz wymalowany . Przy tym obklejaniu schodzi najwięcej czasu , już mam lekkie opóźnienie niż myślałam . Muszę w Polsce jakieś firanki sobie zamówić do szycia , mam już jakąś koncepcje . Ogólnie marzy mi się mieć urządzony dom w stylu Retro, Vitage .Bardzo lubię takie romantyczne klimaty :-D a do tego jeszcze żeby praktycznie było to już w ogóle raj hehe

Ja kawkę właśnie dopiłam :-)

Jeju dzisiaj obczyscilam cale mieszkanie poprasoiwalam powiesilam firanki poodkurzalam zrobilam obiad i wstawilam warzywa na jarzynowa salatke i teraz sobie siadlam:tak:

Nosi mnie strasznie dzisiaj ale jestem taka zadowolona...

Ja jestem Fizjoterapeutka i Masazystka.... mam nadzieje ze jak nadejdzie czas to znajde prace w zawodzie... chyba ze bede musiala uznac dyplom to wtedy pojde na praktyke i wtedy do pracy...:tak:

Dopiero usiadlam na chwile...po klatkach zakupy,wracalam to od razu po mloda,wparowalam na chate to zrobilam szybko szarlotke i spagetti,teraz wlasnie pojadlysmy z mloda... ja nie wiem,ona mnie cos w konia robi,chyba nie je obiadow w przedszkolu mimo,ze powinna... bo zostaje na obiedzie i place za obiady...ale dzisiaj byl ryz i gulasz z indyka to jej sie pewnie nie spodobalo i nie zjadla :dry: bo wsuwala spagetti az jej sie uszy trzesly :-D
Delfin
Bo ja wiem czy mi ta kasa pachnie inaczej... ciesze sie,ze mam swoje konto i co miesiac cos na nie wplywa ;) teraz cala moja pensja powinna pojsc na kafelki co sobie wybralam do lazienki ...bo mnie sie zachcialo kachli z Wloch ,ja tez tak mam ze jak cos mi sie spodoba to drogie...ale tak juz jest,ze ladne rzeczy drogie sa :) no ale znajac mojego meza to nie zabierze mi calego geldu z konta...:-Dmimo,ze tak mowil,ze skoro chce takie kachle to mam se sama za nie zaplacic :sorry2: a co studiowalas?
Pati a no wiesz...troche sie narobie ;-) mam taki a'la fitness,ze tak powiem,bo troche sie nalatam po tych klatkach ,ale dzisiaj nie zrobilam wszystkich bo mi sie nie chcialo :-p czasami zrobie wszystkie ale to musze wtedy motorek w doope wkrecic a jak mam lenia to rozkladam je sobie na 2 dni. Jak bym pojechala juz od 8 to tez inaczej,spokojnie bym je sobie zrobila i nie musiala sie spieszyc ale zanim ja rano z domu wyjde :-D to gdzies o 11 zaczynam a o 14 musze mloda odebrac.A tak 4 dobre godziny potrzebuje na te 5 klatek.

Ide sprzatac po gotowaniu...kolkiem wypadalo by pokrecic bo nie dalam rady z rana (goraca linia z siora :-D) tylko przy malej to mam troche problem z tym kreceniem...a wieczorem jedziemy z mezastym na solar...

Ja mam tez dwie putzki :) i kurde takie fajne mi sie trafily ,ze ani sie wielce nie narobie ,a i dobra kasa z nich jest :) Ogolnie to ja moje zarobione odkladam :-) dodaje do paliwa,mam na swoje przyjemnosci,prezenty czy urlopy :-) lubie jak mi stosik rosnie :-D Bo ja to ogolnie nie jestem rozrzutna :-) Kurde tu w DE. tyle lasek tak sobie dorabia i to takie normalne jest :-) a w Pl. to dziwnie sie patrza..a.le jak im powiem ile zarabiam i w jakim czasie to wtedy juz "ooo tez bym tak chcial/a :-D

Ostatnia edycja:
Hej !!

ja dopiero zasiadlam bylam jeszcze z mlodziencem u logopedy :tak::tak:
teraz pranie wlaczylam bo wrocil z przedsz . z taka brudna kurtka :angry: byli na placu zabaw
ale jutro i w piatek ma wolne to sobie wyschnie spokojnie przez noc :tak:

Nie ma sie czym laski chwalic chodzi o robote moja hehe wykonuje to samo co Pati :-D
tez chodze 2 razy w tygodniu po 3 godziny do kazdego :tak: ale tez mi sie podoba nie narzekam
wyrabiam sie w 2 nieraz 2-5 godz a potem sciemniam haha :-D
choc u jednych mnie nie sprawdzaja , mam klucze i jestem sama wiec wychodze nieraz pare minut szybciej :tak:

Nie mam pomyslu na jutro z obiadem hmm...dzis tez mielismy spagetti ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry