Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co mi sie podoba to ja nie wiem zaraz na tysiace sie przeklada!
juz dlugo...dwa lata prawie, mam trzy-3pietrowe i dwie-7 pietrowe... normalnie jestem zatrudniona z ubezpieczeniem i ze wszystkim...
bo ja juz dobilam do 57 przed swietami a wrocilim z PL to zaczelam znowu zrec
ale mimo to jakos ta waga moja w gore nie idzie...moze dopiero pojdzie
choc ja mimo,ze lubie slodkie to pilnuje tego by sie nie objadac na wieczor.
jak bede miala 60 to bede sie cieszyla.... Ile masz wzrostu? ja 168 cm. ..ale zawsze mialam pelne biodra 

a do tego jeszcze żeby praktycznie było to już w ogóle raj hehe

bo wsuwala spagetti az jej sie uszy trzesly
mimo,ze tak mowil,ze skoro chce takie kachle to mam se sama za nie zaplacic
a co studiowalas?
czasami zrobie wszystkie ale to musze wtedy motorek w doope wkrecic a jak mam lenia to rozkladam je sobie na 2 dni. Jak bym pojechala juz od 8 to tez inaczej,spokojnie bym je sobie zrobila i nie musiala sie spieszyc ale zanim ja rano z domu wyjde
to gdzies o 11 zaczynam a o 14 musze mloda odebrac.A tak 4 dobre godziny potrzebuje na te 5 klatek.
) tylko przy malej to mam troche problem z tym kreceniem...a wieczorem jedziemy z mezastym na solar...
Bo ja to ogolnie nie jestem rozrzutna :-) Kurde tu w DE. tyle lasek tak sobie dorabia i to takie normalne jest :-) a w Pl. to dziwnie sie patrza..a.le jak im powiem ile zarabiam i w jakim czasie to wtedy juz "ooo tez bym tak chcial/a 

byli na placu zabaw

ale tez mi sie podoba nie narzekam