Delfin_ONA
Fanka BB :)
hej,
ja właśnie jestem po ćwiczeniach z Mel B , młoda chciała mi hantel na głowę zrzucić gdy robiłam brzuszki
jutro Ewcia Chodakowska :-)
Dzisiaj zamówiłam psu obroże z Dog Style na allegro , widziałam z tej firmy obroże na paru psach i wyglądają świetna i cena śmieszna . Wybrałyśmy wzór ''słoniki '', jak technicznie przejdzie atest naszego psa to pozamawiam jakieś inne jeszcze np sówki .
Muszę dziś w ogóle wyprać swojego psa bo przez to grzanie w kominku tzn ciepło zaczęła capić
W ogóle dziś fajnie zaczęłam dzień bo męża wydelegowałam do pracy , młoda spała do 9 ,a Ja w tym czasie nałozyłam sobie maseczkę , wybalsamowałam się i wypiłam pyszną kawusie . Uwielbiam takie poranki ;-):-)
Odpocznę troszkę , wciągnę jogurt naturalny i ruszam ze sprzątaniem bo syf.
buziaki :-)
Ps. Neczka męcz Owce lub na jakimś Polskim forum poszukaj
ja właśnie jestem po ćwiczeniach z Mel B , młoda chciała mi hantel na głowę zrzucić gdy robiłam brzuszki
jutro Ewcia Chodakowska :-)Dzisiaj zamówiłam psu obroże z Dog Style na allegro , widziałam z tej firmy obroże na paru psach i wyglądają świetna i cena śmieszna . Wybrałyśmy wzór ''słoniki '', jak technicznie przejdzie atest naszego psa to pozamawiam jakieś inne jeszcze np sówki .
Muszę dziś w ogóle wyprać swojego psa bo przez to grzanie w kominku tzn ciepło zaczęła capić

W ogóle dziś fajnie zaczęłam dzień bo męża wydelegowałam do pracy , młoda spała do 9 ,a Ja w tym czasie nałozyłam sobie maseczkę , wybalsamowałam się i wypiłam pyszną kawusie . Uwielbiam takie poranki ;-):-)
Odpocznę troszkę , wciągnę jogurt naturalny i ruszam ze sprzątaniem bo syf.
buziaki :-)
Ps. Neczka męcz Owce lub na jakimś Polskim forum poszukaj

Bez gory odzywek mamy taka jazde przy rozszesywaniu ze poezja.... raz musialam nawet troche wlosow jej tam wyciachac bo tak sie splataly ze szoking!
..dobrze ze wszystko sie tak skonczylo a stracha to wierze ze mialas strasznego...