Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eryk spi a ja jestem padnieta:sick: Chyba wypralam wszystko, co mozliwe do wyprania. Eryk odkad chodzi do zlobka, tak brudzi ciuchy, ze niewytrzymynie. Na szczescie nie przynosi do domu zadnych chorob
, a tyle sie slyszy, ze dzieci tak choruja w zlobkach. Dzisiaj u nas piekna pogoda, slonko swieci i jest w miare cieplo. Po poludniu idziemy na grilla do znajomych, wiec Eryk bedzie mogl sie wyszalec ze swoim kolega a my troche poplotkujemy
;-). Ostatnio biegam tylko po sklepach i poszukuje dla malego kombinezonu na zime, ale nie moge utrafic jego rozmiaru. Najbardziej by mi odpowiadal rozmiar 98 a nie moge znalezc, sa albo do 86-92, albo 98-104 a te sa sporo za duze
. Mam nadzieje, ze cos sie da upolowac do listopada, bo juz nie mam sily latac po sklepach

;-)
. Wczoraj grill sie bardzo udal, oczywiscie obzarlam sie wszelakimi mieskami ile weszlo
;-). Dzisiaj tez idziemy w gosci
,ale tym razem pare domow od nas wiec nie trzeba brac samochodu, tylko mozna sie przejsc 5 minut

. Pogoda dzis znowu piekna i duzo cieplej niz wczoraj
:-)