Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki☺ a jak twoj brzuch? Moze wejz nospe?Tak zmienilam juz dawno bo byl tańszy a to ma byc to samo.
Nie mam po nim czesciej siniakow niz po clexanie. Nawet bym powiedziala ze rzadziej. Ale moze to kwestia przyzwyczajenia. Wstrzykuj sobie go bardzo wolno. Siniak powstaje w miejscu gdzie trafisz na naczynie krwionosne. Wiec chyba nie ma regoly. Jeszcze jedno dotykam igla brzucha i wbijam w tym miejscu w ktorym nie czuje ukluca wtedy nie boli, sprobuj.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
to cudowna wiadomość. Najgorsze jest chyba czekanie na wizytę... Super,że już wiesz,że wszystko ok i też masz zalecenia jak dziewczyny. Cieszę się wszystkim razem z Wami
ostatnio z ciekawości obejrzałam na youtubie jak się robi te zastrzyki i zrobiło mi się słabo,potem miałam doła,że to trzeba robić...ale najważniejsze,że w Waszych przypadkach to działa. To mi daje dużą nadzieję
pozdrowienia dla wszystkich dzielnych dziewuszek!