monikasia
Fanka BB :)
:-(Tak to jest jak sie wyjezdza....
Moi znajomi (nie wszyscy) mowili mi, ze to ja jak wyjade to o nich zapomne a tu okazalo sie calkiem odwrotnie...
To oni zapomnieli...
Zawsze to ja podtrzymywalam kontakt - na to wychodzi...pisalam kartki, sms-y, wiadomoscie na NK itd i co? Teraz tylko moge powiedziec , ze tacy przyjaciele to wcale nie przyjaciele

Zato na kilku forach poznalam fajne dziewczyny i mamy super kontakt
Moi znajomi (nie wszyscy) mowili mi, ze to ja jak wyjade to o nich zapomne a tu okazalo sie calkiem odwrotnie...

To oni zapomnieli...
Zawsze to ja podtrzymywalam kontakt - na to wychodzi...pisalam kartki, sms-y, wiadomoscie na NK itd i co? Teraz tylko moge powiedziec , ze tacy przyjaciele to wcale nie przyjaciele

Zato na kilku forach poznalam fajne dziewczyny i mamy super kontakt

Ostatnia edycja:
Teraz to juz naprawde ide spac rano mam usg na ktore czekam od poczatku ciazy i strasznie sie stresuje
mam nadzieje ze bedzie wszystko ok...zreszta musi byc ok Pozdrawiam i zycze milej nocki
Szok dosłownie, tak samo jak dostałam lepszą ocenę. Heh, przypomniało mi się, jak szłyśmy do szkoły chodnikiem i na ulicy była wilka kałuża, przejchechał samochód o ochlapał moją ,,przyjaciółkę" ! Nie macie pojęcia w jaki wpadła szał, że ochlapał tylko ją a mnie ani kropelki 
heheh jak tak sobie powspominam to niezłą miałam kumpelę, nie ma co!:-)