I
Iwonka25
Gość
mamcia10 serdecznie gratuluję ;-) Dużo zdrówka życzę i spokojnych kolejnych miesięcy ciąży :-) Ach, ja ja bym chciała takiego małego szkraba mieć w brzuszku
Ale może nie długo:-)
Ale może nie długo:-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale może nie długo:-)A jak wygląda to w teraźniejszości? Też sie przeprowadziła do Warszawy, dzwoni do mnie tylko wtedy, jak z moim. P jedziemy samochodem do domu, to wtedy do mnie dzwoni, bo chce się zabrać z nami... A jak nam się popsuł samochód to ona się śmiała i powiedziała,, po co wam samochód, nie lepiej kupić sobie bilet i jeździć autobusem?"krew mnie w tym momencie zalała
A tak to pchała tyłek do samochodu, eh
Kontakt już całkowicie się urwał, kiedy zaszłam w ciążę.... Nie odzywała się do mnie... I już po ,,przyjaciółce". Tak jak zostało wspomniane wcześniej, lepiej nie mieć przyjaciółki jak mieć taką jak np. ja...
Cieszę się, że jest takie forum![]()
Hej dziewczyny ja juz po usg. nareszcie po prawie 3 mies. zobaczylam swoje malenstwoaz sie poplakalam ze szczescia
U nas dzis ladna pogoda i az humorek sie poprawl
![]()

mamcia10 serdecznie gratuluję ;-) Dużo zdrówka życzę i spokojnych kolejnych miesięcy ciąży :-) Ach, ja ja bym chciała takiego małego szkraba mieć w brzuszkuAle może nie długo:-)
mamcia10 serdecznie gratuluję ;-) Dużo zdrówka życzę i spokojnych kolejnych miesięcy ciąży :-) Ach, ja ja bym chciała takiego małego szkraba mieć w brzuszkuAle może nie długo:-)

Zrob sobie suwaczekmaly ma 2 latka

wstyd sie przyznac ale nie umiem robic suwaczkow haha