reklama

szukam przyjaciolki

dzień dobry witam poranną kawką
Jola to nie pierwszy okres po porodzie a w sumie nosi mnie bo pełno problemów na głowie a tu jeszcze okres.Majka mi wstaje od dwóch tygodni i też cały czas na nogi zamiast spać.Teraz już chodzi nawet przy meblach więc muszę mieć oczy wkoło głowy
Ewa ja pochodzę z Gubina

reklama
Dzien doberek w ten sliczny poranek.
Justyna,no widzisz to podobne rejony.A co Cie wywialo az tak daleko?
U nas to samo,budze sie w nocy a on stoi,ma isc spac-to samo.Bardzo jest zadowolony,ze opanowal ta sztuke,ha ha.Teraz wstaje juz wszedzie i ciagle!Tak jak mowicie,oczy do okola glowy plus jeszcze jedna para potrzebne!!!

Mamcia ogólnie jest w miarę ok chociaz wiadomo że im więcej dzieci w domu tym trudniej.My w sumie mieliśmy skończyć na dwójce ale zachciało nam się córki no i mamy.A jak ma Twój K na imię? Krzysztof? Bo mój tak ma

troche tu nie zgladalam,a tu tyle napisane..
witam nowa mamuske..justyna prawdziwa matka-polka z ciebie,my teraz mamy w planach trzecie dziecko..z jednej strony chce a z drugiej sie boje,ta dwojka juz duza,wiec jak sobie pomysle o pieluchach,zabkach,tak jak teraz maja jolka i ewa,to sie zastanawiam..ale chyba jednak sprobuje,tym bardziej ze moje dzieciaczki juz nas mecza jakis czas,a poza tym im wiecej dzieciaczkow w domu tym weselej..jestem juz po @,wiec mozna zaczac starania..
my dzisaj na imprezce u meza w pracy,nawet fajnie bylo,dzieci mialy troche rozrywki,chociaz na poczatku to sie caly czas do mnie kleily,dopiero pozniej sie wkrecily,a jak czas do domu,to chcieli jeszcze zostac,normalne u nich.jeszzce tylko 3 dni i mamy wakacje,ufff.nie trzeba bedzie rano wstawac i do szkoly leciec,bo spac to chyba i tak za dlugo nie bede mogla,bo moj syn uwielbia rano bawic sie wszystkimi swoimi grajacymi zabawkami,a troche ich ma..wiec pobudka poranna murowana.:-D

reklama
ewa tez mam taka nadzieje,ze jakby juz bylo to malenstwo,to ta dwojka troche mi pomoze..
ide wsadzic mlodego do wanny,bo jeszcze chwila i mi zasnie.zajrze do was pozniej .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry