reklama

szukam przyjaciolki

Mamcia a co byś chciała wiedzieć?
Jola jestem z Orzesza to ok.20km od Katowic.Co do zabków to Majce wyszły dwa na raz jak miała 6,5 m-ca i na razie nie widać następnych.

reklama
Witaj Justyna.Milo Cie bedzie poznac!
Jola u nas to samo,zeby zeby i jeszcze raz zeby!Teraz podalam nawet nurofen i poszedl spac,biedulek moj maly.Nawet nie wiedzialam,ze Ty ze Slaska jestes?

Zupa mi nie wyszla i mam nerwa
a020.gif
za duzo grochu nawalilam i jest tak gesta,ze lyzka normalnie stoi
a010.gif

Eh...ze mnie kuchara jak z koziej dupy traba :huh:

moj pies sie dzisiaj przelamal w wskoczyla do wody :-D nareszcie :-). Zima kiedys nam wpadla z takiego malego walu i nie mogla po tym betonie wejsc na lad strasznie to przezyla ja sama myslalam ze utonie ze zmeczenia, wyciagnelam ja konarem z drzewa :sorry2: i od wtedy miala uraz :-( nawet jak dzieci z basenu chlapia to ucieka do domu :-(. A dzis wracalismy ze szkoly i plynie u nas w parku taki dosc spory strumien i weszlam tam a ona z rozpaczy za mna :tak:, i jej sie spodobalo bo plytko :) ale szalala byscie to widzialy a ja razem z nia :-D

Monika to fajnie,ze psina sie w koncu przelamala :tak: ja tam nawet nie wiem jaki moj pies ma stosunek do wody bo jeszcze z nia stycznosci nie mial,tzn. z taka gleboka woda...bo kapac to go kapie ;-) ale wanna to nie to samo.
Justyna mnie nosi jak mam okres dostac :tak: a jak przyjdzie to juz po wszystkim...zazwyczaj mam mega nerwa i jestem jak tykajaca bomba pare dni przed...ja to wtedy nawet zle decyzje podejmuje np. dzisiaj kupilam japonki a to juz bylam wymienic na inne,ktore kupilam wczoraj a z tych...tez nie jestem zadowolona :no: no wziac i w leb se strzelic...
A Twoj pierwszy okres po porodzie?

Polozylam mala i ma spac...ale gdzie tam,jeszcze pojde do niej z 5 razy,bo nauczyla sie wstawac :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry