tez ta tabletke wzielam wczoraj a to byl nigdy 9/10 dzien cyklu dni plodne czy to ma wplyw ze tabletka nie zadziala?Przede wszystkim tak jak Ania napisała zrób badania. I koniecznie wizyta u ginekologa żeby sprawdził czy wszystko jest okej bo tabletce
reklama
Kitsune
Moderator
Nie mam pojęcia, nie stosowałam nigdy takich tabletek. To raczej jest pytanie do lekarzatez ta tabletke wzielam wczoraj a to byl nigdy 9/10 dzien cyklu dni plodne czy to ma wplyw ze tabletka nie zadziala?
Lady Loka
Fanka BB :)
Zależy kiedy była owulacja.tez ta tabletke wzielam wczoraj a to byl nigdy 9/10 dzien cyklu dni plodne czy to ma wplyw ze tabletka nie zadziala?
olka11135
tez ta tabletke wzielam wczoraj a to byl nigdy 9/10 dzien cyklu dni plodne czy to ma wplyw ze tabletka nie zadziala?
Zadziała chyba że jesteś mocno po owulacji
ciezko stwierdzic wedlug aplikacji FLO 29 maja ale moglo sie opoznic przez to ze reguluje sie mi okres po zaburzeniach odzywianiaZależy kiedy była owulacja.
Lady Loka
No to jeżeli faktycznie doszło do pełnego stosunku z wytryskiem w pochwie, to niestety jest spore ryzyko, bo ellaona nie działa po owulacji.ciezko stwierdzic wedlug aplikacji FLO 29 maja ale moglo sie opoznic przez to ze reguluje sie mi okres po zaburzeniach odzywiania
Na przyszłość pamiętaj, że w kazdym mieście powinna być apteka całodobowa. I szczerze w Twojej sytuacji ja bym kolege wysłała na poszukowanie takiej apteki nawet jeżeli bylaby 1-2h drogi od Was.
9/10 dzień cyklu a owulacja 29 maja?tez ta tabletke wzielam wczoraj a to byl nigdy 9/10 dzien cyklu dni plodne czy to ma wplyw ze tabletka nie zadziala?
przepraszam 31 maja niby 12 dzien cyklu dzisiaj 159/10 dzień cyklu a owulacja 29 maja?
reklama
Teraz to już nie ma co gdybać. Musisz iść do lekarza ginekologa i sprawdzić, on ci powie co dalej robić i czy tabletki zadzialala. I zapytaj od razu o jakąś formę antykoncepcji - może tabletki, może wkładka, żeby nie doszło już do takiej sytuacji w przyszłości.
reklama
Podziel się: