Dziewczyny biorę tabletki anty ale zdarzało mi się zapomnieć wziąć tabletki jeden dzień a w ostatnim tygodniu pominęłam ostatnia tabletkę i nie wzięłam jej w ogóle. W tygodniu kiedy miała nastąpić przerwa na okres doszło do wytrysku w @. Każdy mi mówi że mam pełniejsze piersi. Dodatkowo po jedzeniu czasami mnie mdli,miałam zgagę dwa dni pod rząd i w tym czasie dosłownie tylko na wieczór wzięło mnie tak jakbym miała być chora czyli śpiąca,bolała mnie głowa i jakbym miała podniesioną temperaturę ,w czasie owulacji dostałam pierwszy raz w życiu lekko zabarwionego na różowo (a później brązowo) śluzu (jakoś 2/2,5 tyg po stosunku),mam wdzecia. Robiłam test jakoś 4 dni przed miesiączka i nic nie wyszło ale z kalendarza wychodzi mi że okres powinnam dostać za jakiś 4/5 dni a z tabletek anty że dzisiaj wzięłam ostatnia tabletke wiec owulacje itp mogła mi się pozmieniać niż pokazuje mi w aplikacji a zgagę itp nie biore do głowy bo mógł to być zbieg okoliczności. Bardziej martwi mnie plamienie którego nigdy nie miałam w owulację (albo nie była to owulacja bo mogło mi się to przesunąć od wariacji w przyjmowaniu tabletek”.