reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Ale teraz zrobiłaś? Może stężenie nie takie, zrób jeszcze z rana Jadziu [emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak teraz kochana rozrzedzony bo pilam pepsiurke a wcześniej kawę to wiesz e tam nie ludze się ale mam podniete tymi zastrzykami [emoji23] na dobra sprawę już bym chciała okres bo już się nie mogę doczekać [emoji3][emoji3][emoji3]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Najpiękniejsze jest po porodzie a wtedy już o bólu się nawet nie pamięta.. Ja.mialam dwie cesarki [emoji3] pierwsza nie planowana po 10 godzinach boli nie było rozwarcia, kroplowka nie pomogła. A druga już planowana [emoji4]

Andzia ja też miałam cesarkę... mój mały łobuz się nie odwrócił... Ale mam nadzieję że druga też będzie cesarska bo wiem co mnie by czekało[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

No moja Natalka też odwrócona ale przez to że ogólnie byłam 2 tyg po terminie czułam się jak shrek ważyłam 104 kg (+36kg przez 9 miesięcy) i dostalam skierowanie na wywołanie i od rana skurcze. od tych pierwszych skurczy niunia się przewróciła i po 10 h nic Rozwarcie też się nie robiło więc o 00:45 przez cesarskie cięcie urodziła się Natalka

1515351334-95b2979666221a14-aaaaaa.jpeg

A tu po porodzie drugiej córki Laury [emoji3][emoji3]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry