Ewarut
Fanka BB :)
Daj mi trochę ... mąż mnie z chipsami do domu wpuszczać nie chceod tyg mam chęć na świńskiego glutaminiowego burgera
. Juz tu Ewie smaka robiłam kilka dni temu.
Ja mam i właśnie konsumuje[emoji8][emoji2]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj mi trochę ... mąż mnie z chipsami do domu wpuszczać nie chceod tyg mam chęć na świńskiego glutaminiowego burgera
. Juz tu Ewie smaka robiłam kilka dni temu.
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]Kurde chyba pójdę kupić i zjem po drodze hehe![]()
Rozpusta [emoji2]Tylko piwka brakuje [emoji481]Ja kupiłam crunchips karbowane bacon i crunchips paprykowe i pepsi i banany ale tak za nami chodzili właśnie BURGER i zamowilismy sobie po jednym wiec chipsy odkladam [emoji23][emoji23][emoji23]
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ja jestem nie trunkowa czasami wypije lampke wina ale piwa nie lubię aż mnie trzepie jak czuje bleh....[emoji23]Rozpusta [emoji2]Tylko piwka brakuje [emoji481]
Jakbym słyszała moją mamę na temat piwa tez ja trzepie [emoji23][emoji23]Ja jestem nie trunkowa czasami wypije lampke wina ale piwa nie lubię aż mnie trzepie jak czuje bleh....[emoji23]
Ooo nieee ... za dobrze CiJa kupiłam crunchips karbowane bacon i crunchips paprykowe i pepsi i banany ale tak za nami chodzili właśnie BURGER i zamowilismy sobie po jednym wiec chipsy odkladam [emoji23][emoji23][emoji23]
kurcze jednak rozsądek u mnie góra... ale człowiek jest głupi. Nawet hamburgera sobie odmówi ;-)