Ewarut
Fanka BB :)
No mi ostatnio farmaceutka dawała jakieś za 60zl szaleństwo...No ja kupiłam koleżankę na prezent salam za same witaminki 35zl [emoji33][emoji33][emoji33]
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mi ostatnio farmaceutka dawała jakieś za 60zl szaleństwo...No ja kupiłam koleżankę na prezent salam za same witaminki 35zl [emoji33][emoji33][emoji33]
No chyba ja pogięło bez przesady możesz równie dobrze kupić sobie to co ja mam femibion natal 30zl za 60 tabletek a na drugi semestr te same tylko 2keNo mi ostatnio farmaceutka dawała jakieś za 60zl szaleństwo...
Czytałam właśnie o pr egna plus fajny skład i cena 30zl ale na Allegro więc w aptece pewnie z 45-50zlNo chyba ja pogięło bez przesady możesz równie dobrze kupić sobie to co ja mam femibion natal 30zl za 60 tabletek a na drugi semestr te same tylko 2ke
Ale na dobra sprawę jak masz jakieś witaminki to możesz zamówić kurierem na wtorek będzieCzytałam właśnie o pr egna plus fajny skład i cena 30zl ale na Allegro więc w aptece pewnie z 45-50zl
Też tak właśnie myślę [emoji2]Ale na dobra sprawę jak masz jakieś witaminki to możesz zamówić kurierem na wtorek będzie
To bedziemy wyć tak czy siak ;-)oby ze szczęścia ! Kochana trzymam kciuki za Ciebie - moja bliźniaczkę ;-)No chyba bym tu wyła z radości ale ten ból brzucha
A ja za Ciebie blizniaczko: -* kupiłam jeszcze dwa testy pre-test 20nmol i jeszcze jakiś strumieniowy 20nmolTo bedziemy wyć tak czy siak ;-)oby ze szczęścia ! Kochana trzymam kciuki za Ciebie - moja bliźniaczkę ;-)
Daj mi trochę ... mąż mnie z chipsami do domu wpuszczać nie chce![]()
Dzisiaj ja [emoji3][emoji3]obiadu nie ale chipsy z chęcią: -D[emoji23][emoji23][emoji23]
od tyg mam chęć na świńskiego glutaminiowego burgera
. Juz tu Ewie smaka robiłam kilka dni temu.