Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Baw sie grzecznie, rosnij zdrowo zycie bierz na kolorowo
Niech w serduszku radosc bedzie, badz szczesliwa zawsze wszedzie.
Duzo przygod, dobrych wrazen i spelnienia wszystkich marzen.
zyczy internetowa ciotka i Kubus
Kacha chciałam sie zapytac czy ty chodziłas do Smidowej prywatnie ? a jak tak to gdzie ma ona gabinet?
bo moja kolezanka chce zaczac do niej chodzic a nie wie gdzie ona przyjmuje ???
Mrowa Smida nie przyjmuje prywatnie ja chodzilam do niej do Nowodworza bo tylko tam wogole przyjmuje. Jak sie ma samochod to nie ma problemu gorzej tam dojechac autobusem.
Ostatnio mielismy przejscia z siusiakiem malego nagromadzilo sie wydzieliny a napletek przyklejony i nie mozna bylo wyczyscic myslalam ze bez chiruga sie nie obejdzie ale moja lekarka sobie poradzila naszczescie nie byl bardzo przyklejony ale trochu go teraz pobolewa i poplakuje ciekawe jak bedzie w nocy wymoczylam go w rumianku mam nadzieje ze pomoglo choc trochu.
To teraz musisz dbac o klejnoty synusia zeby ród przedłuzy ja sie tutaj nasmiewam :-[ :-[ :-[ a kubus bidulek cierpi : Buziołki dla Kubolka niech szybko wraca do sprawnosci