reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Co do naturalnego porodu, to dziecko chyba musiałoby mieć mało ponad 2 kilo, żebym mogła sama. Jak to powiedział lekarz przy pierwszej ciąży, mam miednicę 10 latki masakra:zawstydzona/y:. No taka budowa, ogólnie jestem bardzo niska. NIby Kotecki mówił, że mało prawdopodobne żebym rodziła naturalnie, ale wiesz jak jest trafisz na oddział i na początku pewnie Cię wymęczą, szczególnie jak będą już skurcze, bo a nóż urodzi naturalnie. Bólu nie boje się wogóle, jakaś taka wytrzymała jestem jak o to chodzi. Ja najbardziej boje się, żeby dziecku się nic nie stało no i żebym ja nie popękała:nerd:. Nie wyobrażam sobie jak bym mogła zostawić męża, synka i to maleństwo samo, szczególnie, że w sumie to ja utrzymuję rodzinę. No ale pożyjemy zobaczymy. Może wszystko będzie ok i mi zrobią cc, albo będzie cudowny SN bez kłopotów heh.

reklama
Dziewczyny pomocy Mój mały nie chce jeść Je mi trzy cztery razy na dobe Nie wiem czemu mu się tak przestawiło W sumie jest radosny ruchliwy ale mimo to martwi mnie to jego niejedzenie...

Hej :-)

Anrysa rozumie Twoje obawy, ale skoro piszesz juz że Ci lekarz zasugerował poród przez cc to na pewno Ci zrobi ;-).A o ile wcześniej zaczełaś rodziś z poprzednim dzieckiem ??

Cześć Tonka - kurcze nie wiem czemu nagle przestał jeść,może jakieś ząbki mu idą i stracił apetyt.

Ostatnia edycja:
Igorekkk mały już je więcej Zaraz po tym jak się poskarżyłam mojej mamie i jak go zarejestrowałam do lekarza małemu się odmieniło :) Robi mnie w konia hehe
No ja już niestety po wczasach... A Ania to dziś chyba promem do NO płynie Kubuś pozna nową kuzynkę któa się urodziła 4 :)
Czytałyście może o tej dziewczynie co zgineła Pati ?? Ja nadal jestem w szoku Po prostu nie moge uwierzyć że coś takiego mogło się stać...

To fajnie że u mały Ci zaczoł jeść :-).Bawi się z Tobą kotka i myszkę ;-).

A co do tej dziewczyny to tez czytałam ,również byłam w szoku ,coś strasznego :-(tragedia po prostu.Współczuje mężowi i dzieciom :-(.

Co musi czuć teraz jej mąż tym bardziej że on prowadził auto :-(.I te biedne dzieciaki zwłaszcza ten mniejszy :-(.Okropna tragedia :-(.

Igorekkk w sumie to skurcze dostałam już w 32 tc i trafiłam na patologię. a w 38 urodziłąm synka:) Miał 3250 g i 55 cm. Jak na mnie to spory był:) Tonka mój mały też mi robił takie numery. Najgorsze było jak mił 6 miesięcy i nagle wymyślił, że będzie spł w dzień a w nocy się budził na jedzenie co 3 h. Przeszło mu dopiero po miesiącu męczarni. Także twój szkrab pewnie jeszcze nie jednym Cię zaskoczy:) A właśnie co się w sumie stało tej Pati, wypadek jakiś miła? Smutna sprawa, współczuję mężowi i ona chyba synka jeszcze zostawiła masakra:/ Ja dzisiaj właśnie rozmawiałam z siostrą, że gdyby mi się coś stało to mój mąż w życiu by sobie sam nie poradził, troszke niezaradnego mam faceta, ale sama go do tego przyzwyczaiłam:/

hej dziewczynki czy mozecie mi polecic jakies fajne sklepy w tarnowie dla niemowlaczków chodzi mi o przygotowanie wyprawki dla mojego pierwszego malenstwa ...jakies sprawdzone w miare tanie bo po co przeplacac:):) jestem tu nowa i nie za bardzo wiem juz gdzie czego szukac:):) jestem z okolic tarnowa pozdrawiam was cieplutko i prosze o pomoc....a tak wogole to zwracam sie do doswiadczonych mam co tak naprawde bedzie mi potrzebne na poczatku a co bedzie zbedne i czy do szpitala zabiera sie cos dla dziecka?? aaa i ktoey szpital w tarnowie polecacie??

reklama
laski my już w NO
Kuba dał czadu w podróży bo mu kolejne zęby idą i nie dość że marudził to jeszcze kupska co chwilę były śmierdzące
Anetka witaj :)
u mnie sprawdził się przewijak ale kupiłam z wanienką która okazała się od razu dość mała więc polecam sam przewijak , mój Kuba dużo czasu spędzał też w leżaczku lub nosidełku samochodowym , dzięki temu mogłam ugotować obiad lub iść do wc ,
na kiedy masz termin i do jakiego lekarza chodzisz??najlepiej żebyś rodziła w szpitalu w którym on dyżuruje

Do góry