reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Anrysa- Witaj!
Ja ostatnio męczyłam dziewczyny o szkoły rodzenia :) I z tego co mi kochane powiedziały to jest za free na nowym szpitalu i jakas prywatna w Moscicach. Przy strarym szpitalu niestety nie ma. Tez bym wolala zeby tam była bo na starym chce rodzic

reklama
Szkoda:( Właśnie szukałam w internecie i też znalazłam tylko te dwie, ale myślałam, że może jeszcze pocztą pantoflową się o jakiejś dowiem. Ale dzięki za odpowiedź:) Ja na pewno będę rodzić na Starym, bo chodzę do lekarza ze Starego i jakoś tak marnie wspominam Nowy, szczególnie panie od noworodków, no ale zobaczymy czy na Starym nie będzie gorzej. A wogóle to chyba mi ta szkoła jednak się nie przyda, bo nie dość, że raczej będę mieć cc to jeszcze mój mąż ciągle na wyjazdach i pewnie musiałabym sama chodzić, tylko myślałam o położnych, że poznam jakieś ze Starego. Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny i tym, które jadą na wakacje udanego urlopiku:)

Kasiazar. Prześledziłam troche wcześniejsze wątki i wyczytałam, że chodzisz do Koteckiego, ja też:-). Zadowolona jesteś z niego?? Bo ja wcześniej chodziłam do innego jeszcze przed ciążą, ale olał moją niby banalną dolegliwość a Kotecki od razu wziął się do leczenia i się udało:):-D

Miałam Cie pytac wlasnie do jakiego lekarza chodzisz :)
Ja jestem zadowolona. Przypadkiem trafiłam na niego i w sumie nie załuje . pan doktor miły, udziela wyczerpujących odpowiedzi i wogole.. jedyna wada ze trzeba na niego czekac bo sie spoznia :) ale cos za cos :)

w sumie długo się wachałam gdzie rodziac pomiomo tego ze pan doktor w starym pracuje ale jednak zdecydowalam sie po wysłuchaniu wielu roznych opini na Stary Szpital. A jeszcze co do szkoly rodzenia to jak sie g ostatnio zapytałam co mysli to mi powiedział ze w moim przypadku jest juz za pozno ze to trzeba wczesniej Ale i tak sie chyba zapisze we wrzesniu na Nowy Szpital

Kurcze dziewczyny , pada i pada Tak zle tak nie dobrze...

ja jestem przyzwyczajona do deszczu ;-) ,chociaż u nas tak mocno nie leje , najlepsze że coś nam przecieka dach i kapie do domu:szok::szok::szok: ,musieliśmy miske podłożyć a jutro mój sprawdzi co to , bo teraz nie chcemy Kuby obudzić
anrysa witaj :-):-):-):-)
a można wiedzieć do kogo wcześniej chodziłaś , bo ja byłam parę razy u Jackowskiego i nie pomógł mi wcale a dopiero Kras znalazł u mnie problem i mi pomógł się go pozbyć ;-)
arwen co tam u Ciebie?? mam nadzieje że nie poszłaś na rynek??
ciekawe co się dzieje u pozostałych dziewczyn np anna21 dawno się nie odzywała

Heh ja też trafiłam do niego przypadkiem:-). Miałam zwykłą grzybicę i nikt nie umiał tego wyleczyć i jeszcze mi jakieś dziwne choroby wymyślali. W końcu trafiłam do niego i nie dość, że mnie wyleczył to za 3 miesiące udało mi się zajść w ciążę. A myślałam, że tak szybko to nie nastąpi. Kurczę a ja sie zastanawiam, czy wogóle jest sens się zapisywać. Bo pewnie będę miała cc, tak mi mówił Kotecki, a dziecko myślę, że przypomnę sobie jak pielęgnować, w końcu już raz to przechodziłam, choć dawno. W dodatku pewnie będe mieć wisielczy humor jak zobaczę dziewczyny z mężami a mój mężul większość czasu na wyjazdach i będę sama chodzić:-(. A co do deszczu to masakra, czekam na słoneczko:-).

AniaSm ja też do Jackowskiego i do Kosarzyckiego, do którego chodziłam w pierwszej ciąży. Najgorsze, że z Kosy byłam mega zadowolona a teraz jak przyszłam do niego z dolegliwością to nawet mnie nie zbadał i nie oglądnął przepisał jakąś maść, która zresztą dawał mi też Jackowski i tyle. A Krasa nie znam, choć raz miałam z nim do czynienia w Szpitalu. Ale to temat na kiedy indziej;-). Ale każda z nas ma swoich fajnych lekarzy, myślę, że część lekarzy ma też czasami gorsze dni i jak trafimy wtedy do nich to się od razu zrażamy. Z koteckiego jestem super zadowolona przynajmniej jak na razie:-D

zgadzam się że lekarz też człowiek i może mieć lepszy lub gorszy dzień , ale akurat humorem się nie przejmuje bo Jackowski dla mnie zawsze był bardzo miły i zawsze uśmiechnięty , po prostu zero reakcji na problem , a Kras jest bardzo bezpośredni i niektórym to nie pasuje (ja go lubie) ale dla mnie najważniejsze że jest naprawde świetnym lekarzem , a pamiętam jak byłam raz u Latały i też mnie nie zbadał tylko zapisał jakieś czopki , a jak się go zapytałam czy mam potem przyjść na jakąś kontrol to mi powiedział że nie trzeba no chyba żeby mi nie przeszło

reklama
AniaSm niebylam na rynku bo mialam pobudke w nocy moj maly nie spal praie cala noc gadal sobie i nogami si bawil i siedzialam z nim a poznieja padlam jak go w dzien usypialam. To widzie ze spotkanie ni edoszlo do skutku szkoda moze jeszcze kiedys nam sie uda.
Anrysa witam kolejna tarnowianke

Do góry