reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
hej

Kasiazar no pustki :baffled: a co tam u Ciebie słychać,jak się czujesz nie robi Ci się ciężko .Wyprawka przygotowana :-).??

AniaSm a co tam u Ciebie ??Jak maluszek ,już się przyzwyczaił do innej pogody choć upał u nas troszkę zelżał.??

Czesc :)
Ja narazie odzyłam po ostatnich upałalch i przygotowuje sie na nowe :/
Dzis mam wizyte i jak mi lekarz znowu wywrozy ze dziewuszka to zabiore sie za konczenie wyprawki :)
A co U Ciebie ?

hej laski
u mnie wiadomo zakupy ,goście ,odwiedziny i tak cały czas , Kuba już lepiej , wychodzą mu 2 dolne jedynki tzn już je widać więc pewnie to dodatkowo sprawiało że był taki marudny
kiedy robimy to spotkanie ?? 21 czy 22 lipca , skleroza nie boli , no i chyba na rynku co??

witajcie
dlugo mnie nie bylo ale jakos czas nie pozwalal. u nas wszystko ok. Maly rosnie jak na drożdzach. Zebow jak nie widac tak nie ma. Jedynie co to postepy zrobil w wstawaniu, robieniu smiesznych min.
Trochu wymeczyly nas upaly i jak tak dalje bedzie cieplo to bede sie musiala zopatrzyc w jakis pozadny wiatrak bo maly nie daje rady calu mokry wychodzi z lozeczka. ostatnio nawet przemeblowalam pokoj i lozeczko postawilam na srodku aby mial trochu przewiew.

Fajnie ze juz w polsce jestes Aniasm, i Gratuluje zabkow, my jeszcze pracujemy nad nimi

Cześć :-)

Ania -ja w tym tygodniu ,nie dam rady bo na ślub jadę.

Ale w przyszłym tygodniu jak najbardziej :-).Jeśli laski nie będą chciały to same się możemy spiknąć.:-)Bo coś nie widzę żeby miały chęci :baffled:.

czesc wam
mam dzis dola bo mi telefon wczoraj sie zalal i nie dziala. musze sie w serwisie zapytac czy da sie naprawic bo bez tel lipa.

co do spoktkania to mnie pasuje tylko kiedy dokladnie i gdzie.

laski to może we wtorek ok południa na rynku??
arwen no tak to czasem bywa ,ja właśnie staram się sprzedać moją starą komórkę (dostałam ją we wrześniu zeszłego roku) bo mi mąż kupił na urodziny coś nowego ,ale czasem jak zapomne z domu tel to jakby ręki jednej nie wzieła

reklama
Ania jak dla mnie to może byc ,ale przyjdę z Igorem bo nie będę Go miała z kim zostawić ,więc może sie okazać że będę krótko ;-).

Arwen wysuszyłaś go porządnie ,może suszarką spróbuj ,mojemu kiedyś Igor do kibla wrzucił telefon ,i chodził po wysuszeniu ;-).

Do góry