reklama
AniaSm
Fanka BB :)
jak pracowałam w IS to burza była najgorszą rzeczą jaka mogła się zdarzyć , dlatego sezon wiosenno-letni był przeze mnie nie lubiany , jak się zwolniłam to odżyłam
, a tutaj wogóle nie ma burzy 
jutro ostatni dzień i w nocy wyjeżdżamy
, ciekawe jak to będzie , mam nadzieje że zajedziemy bez przygód
jutro ostatni dzień i w nocy wyjeżdżamy
ANIASM- nie chcialam Cie urazic swoim pogladem.Pisze co mysle i nie jest to wymierzone w zadna z osob. Szczesliwej podrozy,fajnej pogody i oby Kubus przespal jak najdlużej Do zobaczenia na spotkaniu
TONKA- Zuch z twojego malca.Podobnie jak Ania, sadze ze jesli twoj maluszek sam siada bez jakiegokolwiek przymusu t najwidoczniej jest gotowy.Najlepeij mu nie pomagac i pozwolic samemu to robic.
TONKA- Zuch z twojego malca.Podobnie jak Ania, sadze ze jesli twoj maluszek sam siada bez jakiegokolwiek przymusu t najwidoczniej jest gotowy.Najlepeij mu nie pomagac i pozwolic samemu to robic.
AniaSm
Violka spokojnie nie czuję się urażona
, po prostu są sytuacje których nie przewidzisz , równie dobrze w źle dobranym foteliku może stać się coś złego , wiem że to nie było bezpieczne ale to było jedyne wyjście na uspokojenie Kuby ,zresztą porzucam ten temat 
ide wysuszyć włosy i nakarmić Kubusia a jutro zakupki ,pakowanie i w nocy wyjazd
ide wysuszyć włosy i nakarmić Kubusia a jutro zakupki ,pakowanie i w nocy wyjazd
kasiazar
Akurat bylismy u znajomych w Moscicah i zaczeła sie burza Rany jak lałoBurza była ostra w Mościcach, ale za ten chłodzik i świeże powietrze mogę "dać" dużo
A mój maluch dziś nieźle szaleje, kopie, kręci się, przeciąga...
AniaSm zazdroszce Ci tych 12 stopni !
Tonka- mojej kuzynki Maja tez od 3 mca chciała siadac , podciagali ja wiec tylko za rączki . No i Wam bezpiecznej podrózy!
Ja bylam dzis na krzywej cukrowej Blehh no i oczywiscie mi sie zemdlalo :/
AniaSm
kasiazar jak w tamtym roku byłam w wakacje w Tarnowie to też były straszne upały i Kuba strasznie mnie kopał , leżałam całymi dniami na łóżku a on ciągle mnie "bił"
, następne dziecko chciałabym urodzić na wiosnę , żeby przez lato nie chodzić z brzuchem bo to strasznie męczące
zresztą tutaj lato w tym roku jest gorsze przez ten wybuch wulkanu , bo rok temu było całkiem fajnie i cieplutko
zresztą tutaj lato w tym roku jest gorsze przez ten wybuch wulkanu , bo rok temu było całkiem fajnie i cieplutko
AniaSm
hej hej jestem już w Tarnowie 
AniaSm
podróż bez niespodzianek i całkiem spokojnie nam mineła gorzej w domu bo Kuba się coś przestawić nie może i spać nie chce i ciągle płacze bo zmęczony a tu duszno i oddychać nie ma czym , no i w nocy się z krzykiem obudził pomimo że spał z nami , mam nadzieje że to minie
reklama
kasiazar
Fajnie ze podróz mineło Ci Aniu bez przeszkód
A Kubuś sie napewno szybko przestawi na polskie warunki