reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Burza była ostra w Mościcach, ale za ten chłodzik i świeże powietrze mogę "dać" dużo :)

A mój maluch dziś nieźle szaleje, kopie, kręci się, przeciąga...

reklama
jak pracowałam w IS to burza była najgorszą rzeczą jaka mogła się zdarzyć , dlatego sezon wiosenno-letni był przeze mnie nie lubiany , jak się zwolniłam to odżyłam :) , a tutaj wogóle nie ma burzy :)
jutro ostatni dzień i w nocy wyjeżdżamy :) , ciekawe jak to będzie , mam nadzieje że zajedziemy bez przygód

ANIASM- nie chcialam Cie urazic swoim pogladem.Pisze co mysle i nie jest to wymierzone w zadna z osob. Szczesliwej podrozy,fajnej pogody i oby Kubus przespal jak najdlużej Do zobaczenia na spotkaniu

TONKA- Zuch z twojego malca.Podobnie jak Ania, sadze ze jesli twoj maluszek sam siada bez jakiegokolwiek przymusu t najwidoczniej jest gotowy.Najlepeij mu nie pomagac i pozwolic samemu to robic.

Violka spokojnie nie czuję się urażona :) , po prostu są sytuacje których nie przewidzisz , równie dobrze w źle dobranym foteliku może stać się coś złego , wiem że to nie było bezpieczne ale to było jedyne wyjście na uspokojenie Kuby ,zresztą porzucam ten temat :)
ide wysuszyć włosy i nakarmić Kubusia a jutro zakupki ,pakowanie i w nocy wyjazd :)

Burza była ostra w Mościcach, ale za ten chłodzik i świeże powietrze mogę "dać" dużo :)

A mój maluch dziś nieźle szaleje, kopie, kręci się, przeciąga...
Akurat bylismy u znajomych w Moscicah i zaczeła sie burza Rany jak lało :) i oja Ania tez szaleje dzis postanowiła mnie w nocy skopac tak ze sie obudziłam :)
AniaSm zazdroszce Ci tych 12 stopni !:) No i bezpiecznej podrózy :)
Tonka- mojej kuzynki Maja tez od 3 mca chciała siadac , podciagali ja wiec tylko za rączki . No i Wam bezpiecznej podrózy!
Ja bylam dzis na krzywej cukrowej Blehh no i oczywiscie mi sie zemdlalo :/

kasiazar jak w tamtym roku byłam w wakacje w Tarnowie to też były straszne upały i Kuba strasznie mnie kopał , leżałam całymi dniami na łóżku a on ciągle mnie "bił" ;) , następne dziecko chciałabym urodzić na wiosnę , żeby przez lato nie chodzić z brzuchem bo to strasznie męczące
zresztą tutaj lato w tym roku jest gorsze przez ten wybuch wulkanu , bo rok temu było całkiem fajnie i cieplutko :)

podróż bez niespodzianek i całkiem spokojnie nam mineła gorzej w domu bo Kuba się coś przestawić nie może i spać nie chce i ciągle płacze bo zmęczony a tu duszno i oddychać nie ma czym , no i w nocy się z krzykiem obudził pomimo że spał z nami , mam nadzieje że to minie

reklama
Do góry