reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Dzieki aniaSm

Wegielek mamy sie pytalam ale ona nie pamieta a co do meza to z tesciowa sie nie idzie dogadac.

W bobasie rzeczywiscie maja maly wybor, a co do Yako to ja lubie ten sklep maja tam fajne rzeczy zarowno dla chlopca jaki dla dziewczynki. Ja czesm jeszcze robie zakupy w Tako w galeri tarnovia tez maja dosc niskie ceny. No i teraz na otwarciu tj nowej galeri C&a kupilamm sliczny dresik za 35 zl.

Mly spi weec mam troche wolnego. Ania ile razy twoj maly spi w ciagu dnia i ile godzin bo moj ledwo 1,5 czase, spi to zeby dwie godz spał nigdy mu sie nie zdaza, wiec musze go klasc 2x dzienne czasem 3x toche nieciekawie bi nie da sie nic przez ten czas zrobic Nie wiem jak go przestawic

reklama
O kurcze dziewczyny a ja nie wiedziałam, że jest jakieś Yako w Tarnowie:-). Dzisiaj mój maluszek normalnie szaleje w brzuchu i ciągle się rozciąga. Normalnie już ledwo siedzę i chodzę. Ale uwielbiam to:-D

hej! Nie było mnie w domku stad kilka dni milczenia. dziś miałam wizytę. Wszystko ok. Poza tym ze jednak chyba chłopak...Chociaż pan doktor nie był do końca pewien i nam nie pokazał dowodu. W szoku jestem... Chciałabym sprawdzić jeszcze na usg i mam pytanie do Was, do jakiego gin iść prywatnie żeby mi samo usg zrobił ?
No to będziemy mieli Franka :)
Węgielek własnie o tej pani stomatolog pisałam ze fajna :)

Kasiu wiem, dlatego tym bardziej Ci dziękuję, bo jak tam poszłam z mężem, to od razu odetchnęłam jak zobaczyłam jej nazwisko na tabliczce przyjęć. A cieszysz się z chłopca? Chłopaki są super choć ja coraz bardziej teraz myślę o dziewczynce, chyba to przez to że wszyscy wokół mnie nakręcają, że przydałaby się teraz dziewczyna dla odmiany:-) A co do usg to nie podpowiem bo nie wiem, niestety

Anrysa przejdź się tam na Targową, kupiłam śliczny śpiworek dla chłopca, niedrogo, bo to są końcówki serii z Anglii, naprawdę fajne rzeczy:tak:

W szoku jestem umówiłam sie na fundusz do pani dr Ewy Chrapusta-Witek i to juz na srode w euromedzie. W zyciu nie pomyslaam ze na fundusz nie trzeba wcale czekac :) A czy któraś z Was zna tą panią doktor ?

Dzieki aniaSm

Wegielek mamy sie pytalam ale ona nie pamieta a co do meza to z tesciowa sie nie idzie dogadac.

W bobasie rzeczywiscie maja maly wybor, a co do Yako to ja lubie ten sklep maja tam fajne rzeczy zarowno dla chlopca jaki dla dziewczynki. Ja czesm jeszcze robie zakupy w Tako w galeri tarnovia tez maja dosc niskie ceny. No i teraz na otwarciu tj nowej galeri C&a kupilamm sliczny dresik za 35 zl.

Mly spi weec mam troche wolnego. Ania ile razy twoj maly spi w ciagu dnia i ile godzin bo moj ledwo 1,5 czase, spi to zeby dwie godz spał nigdy mu sie nie zdaza, wiec musze go klasc 2x dzienne czasem 3x toche nieciekawie bi nie da sie nic przez ten czas zrobic Nie wiem jak go przestawic
arwen mój śpi ledwo 2xpo 30minut , więc nie martw się ;)
Kasia nie słyszałam o tej lekarce , a jeśli chodzi o płeć to ja właśnie dlatego nie chciałam jej znać , żeby się niepotrzebnie nastawiać , no ale u nas tak się mały wystawił że nie było żadnych wątpliwości ;)

Kasiu ja znam ta lekake jest ona dosc stara bo prowadzila mojej mamie ciaze ze mna, ja bylam u niej dwa razy ale nie prowadzila mi ciazy tylko na badania kontrolne. a co do czekania do ginekologa to ja na nfz u nas zawsze w ten sam dzien sie dostawalam przynakmniej do tych ktorych chodzilam. Widze ze inna plec ci tera z powiedzileli.
Mnie sie udalo ze jak chodzilam do Otwinowskiej to sie sprawdzilo to co zobaczyla na USG.

AniaSm pocieszylas mnie ze przynajmniej moj nie jest jakis wyjatkiem. nie wiem czy nie bedzie chory bo kateek mu cieknie musze zobaczyc czy tylko z placzu czy nie.

A co do USG o ktorym wczesniej pisalas Kasiu moze na slonecznej tam jest lekarz Czekanski w centermedzie i jest on dosc fajny, a co do Chrapustowej to ja osobiscie nie polecam

Arwen , byłam w centermedzie bo tam mam lekarke rodzinną, ale powiedzili mi ze musze miec skierowanie na usg zeby isc na fundusz . A do tamtej lekarki niby nie trzeba skierowania. A u doktora Czekańskiego to byłam i nie chce wracać... Poszłam do niego zaraz po poronieniu, Był niesympatyczny, krzyczał na mnie , potraktował poronienie jak cos normalnego. Widzisz tak to jest z lekarzami jednemu spasuje drugiemu nie.
Pojde juz do tej lekarki skoro jest za darmo, najwyzej nioc nowego sie nie dowiem

reklama
Do góry