reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
coś więcej .. hmm to moja druga ciąża ( pierwsza niemal 10 lat temu ) i dużo lepiej się wówczas czułam ale to pewnie wynik wieku, w sumie to wtedy do dnia porodu byłam aktywna i poza zgagą nic mi nie dolegało... teraz bezsenność, i potwórny ból kręgosłupa no i ogromny jak na ten wiek ciąży - brzuch ;-) niby przytyłam w ciąży 7 kg a wygląda jakbym przytyła 30 ... od maja jestem na zwolnieniu bo mam w pracy "warunki szkodliwe" pozatym ten ból kregosłupa dokucza mi od samego początku. Rodzić będę na "nowym" - miałam wskazania do cc ( przodujące łożysko ) ale się podniosło. Będzie druga córcia - termin z miesiączki i usg wypada na 4 stycznia, choć od jednego z lekarzy usłyszałam że się rozpakuję na święta :szok:; nie powiem żebym bardzo chciała no ale zobaczymy jak będzie. No i mam paciorkowca .. robiłam wymaz bo miałam niewielkie krwawienie w 18 tyg. Reszta o mnie pewnie wyjdzie w praniu ;) a termin najbliższej wizyty mam na 2 listopada.

pozdrawiam i zyczę miłego wieczoru

ale tu cicho od rana ?? no nic może na tarnowskim wątku tak jest :) ja uciekam do miasta a Wam życzę miłego i spokojnego dnia choć pogodę mamy iście przygnębiającą i ponurą .. ale może jakiś deserek rozjaśni tą szarość ..

pozdrawiam M

Witaj momo
to pewnie przez tą pogodę taka cisza...
ja dziś rano byłąm z małym u lekarza z wynikami i...wszystko super :) Doktor się nawet pytał co ja robie że dziecko ma taką dobrą hemoglobinę :D Jestem zadowolona
Co do deserku na poprawe humoru... ech ja wczoraj miałam taaaaaką ochote ale nie było z kim

Cześć :-)

Witam nową koleżankę Momo :-).

Tonka a czemu robisz dziecku badania tak profilatycznie czy jakieś zalecenia miałaś ??

U nas spoko ,Igi jeszcze w domu ze względu na ta ospę ,więc się troszke nudzimy .

Niw wiem czy pisałam ale doszedł mu kaszel :baffled:narazie daję flegaminę i zobaczymy co będzie dalej .Chciałabym Go posłać od wtorku do przedszkola ale jak mu nie przejdzie to dalej będziemy w domku siedzieć :baffled:

Igorekkk profilaktycznie Dostaliśmy skierowanie I przez mojego zbieraliśmy się miesiąc bo się bał że małego będą kuli :) a dziś byliśmy u lekarza i wszystko SUPER :)

hej laski :-):-):-):-)
Igorek może zrób mu inhalację , ja kupiłam sobie Oil Olbas i wieczorkiem jak Kuba śpi do szklanki ciepłej wody leje kilka kropli i zostawiam żeby sobie pooddychał i widzę że mu lepiej :tak:
tonka nawet nie wiesz jaką mam ochotę na jakieś pyszności np sernik albo w-ztkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: , póki co zadowalam się tym co uda mi się tutaj upiec ;-) ale w grudniu sobie odbije :-D:-D:-D
witam nową mamę :-)
u nas po kilku dniach deszczu śnieg znikł z pola widzenia , za to dzisiaj widziałam 2 tęcze bo na przemian padało i świeciło słońce :tak:

Ania a pamiętasz jak mi kiedyś pisałaś o pysznej szarlotce na gorąco bodajże z bitą śmietaną i bakaliami którą gdzieś jadłąś a ja wtedy nie mogłam i narobiłaś mi smaka ?? No to ja dzisiaj sobie taką zafundowałam :D

reklama
hahah coś mi świta :-):-):-):-):-) , no nic upiekłam sobie biszkopt i zrobiłam krem z torebki ;-) , całkiem to niezłe ,tylko przydałoby się chyba jakąś polewą to dopracować ale mam już pomysł na torta na 1-wsze urodziny mojego synka :-)

Do góry