reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Anrysa no w sumie nie wiem ile będzie to wesołe miasteczko choć dzis jak szłam to jeszcze nie byli
rozłożeni :eek:.
Ale jutro to chyba na pewno będą :-).

AniaSm a ja nie widzę Twojego suwaczka :no:.

Witajcie kobiety! :)
Uh, ale nasz wątek zaniedbałam. Ale ogólnie teraz tylko Jerzyk, studia, magisterka, jazdy raz albo dwa razy w tyg. do krk i brak czasu na cokolwiek. I tak pewnie jeszcze ze 2 miesiące, jak nie więcej...

Jedynie noc muzeów tarnowską ostatnio "zaliczyłam" z mężem, w końcu impreza malutka więc wyrwać się na chwilę z małżem nawet się udało.

Lato w pełni, mam nadzieję, że z niego korzystacie :p

Pozdrawiam z burzowym powiewem orzeźwiającym :)

OO wesołe miasteczko :) Musimy pójść z Anią, bo ona uwielbia wszystko co sie kręci i huśta :D
Ale ciepło dziś!
Byłam po 8;00 na spacerze i spociłam się ze szok a co to w południe będzie ? :)

no moja domi gdyby wiedziała to juz by byla na wesołym miasteczku i może się mój z nią jutro wybierze po zlocie ... no a zosia to ma jeszcze czas na takie zabawy :)

miłego weekendu

p.s ammy a ty w końcu w tarnowie bywasz czy nie bardzo ??

Cześć

AniaSm faktycznie nie popatrzyłam dobrze ,
gapa jestem :rofl2:.
Jak pogoda u Was ciepło jest ?
Ile ząbków juz macie,juz nie długo
wszystkie pewnie będą :-)?

Momo no tylko to będzie chyba połączone z juwenaliami więc chyba będzie trzeba za wstęp zapłacić :confused:.

momo, jestem w Tarnowie chwilowo, ale siedzę na tyłku i pracę piszę z Jerzem na kolanach... i czasu mi na wszystko brak
Kurczę, Twoja Zosia już ponad 4 miesiące ma! ale ten czas leci...

Jerzyk dziś z radością w oczach przysłuchiwał się burzy i przypatrywał wielkim kroplom deszczu. Kurczę, dorośleje ten mój mały człowieczek...

Jak to jest z tymi ząbkami, jak już taki jeden z drugim i trzecim się przebiją, to ile jeszcze czasu mogą rosnąć i męczyć?

Znacie jakiegoś dobrego alergologa w Tarnowie, najlepiej takiego i prywatnie, i na nfz przyjmującego? Bo wraz z pyleniem różnych roślin lekka alergia pokarmowa Jerza przerodziła się w azs i już z pediatrą rady nie daję... Tylko nie panią Majorek-Olechowską bo do niej od pierwszego wejrzenia się uprzedziłam...

Cześć

AniaSm faktycznie nie popatrzyłam dobrze ,
gapa jestem :rofl2:.
Jak pogoda u Was ciepło jest ?
Ile ząbków juz macie,juz nie długo
wszystkie pewnie będą :-)?
pogoda jest jak na tutejszy klimat normalna czyli słońce na przemian z deszczem no a ciepło to tylko w słońcu bo normalnie to ok 13 stopni ,ale to kwestia przyzwyczajenia ;)
właśnie wychodzi nam ostatnia trójka i Kuba jest po prostu momentami nie do zniesienia no ale dobrze że są czopki bo na wieczór mu zapodam to do rana spokój :) , jeszcze tylko 5 przed nami ,ale mam nadzieje że one już pójdą lżej ;)

ammy u nas jak już się przebiją to wychodzą ale nie widać żeby go to bardzo bolało , najgorzej jest jak już widać że się przebija

reklama
Do góry