reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

a ja nie znoszę upałów - lubię jak jest pogodnie, słonecznie ale temp max 25-16 st i lekki wiaterek a upały źle znoszę z kolei kuzym męża który był w irl wrócił własnie przez pogodę i klimat:) moja kumpela też na początku mówiła ze deprechę łapie bo non stop tylko kurtki, kurteczki, parasole etc a słońce to widziała 4 razy przez pół roku ...

o ząbkach się nie wypowiem bo już zapomniałam jak to leciało ;-)

reklama
Ja tam lubię ciepełko ,nie przeszkadzają mi nawet upały :-).
I dobrze że nie mieszakm w Irlandii,bo na pewno bym w depresję wpadła:tak:.
Niecierpię takiej pogody :no:.

Momo juz niedługo sobie przypomnisz o ząbkach :-D.

Momo a może nie będzie tak zle z tymi ząbkami :-)
Starsza córcia chyba wogóle spokojniesza była niż Zosia co ?

Hej dziewczyny. Ammy polecam wszystkich alergologów w Centermedzie na Skargi. Ja chodzę do dr Rybki, nie jest zbyt rozmowna ale widać, że zna się na rzeczy:)
U nas ząbki w drodze, jedynkę widać tuż pod dziąsłem, w sumie też ją czuć jak wkładam palca do budzi ale coś się przebić nie może i Maciek tak się z tym morduje, że szok:/
Momo kurcze takie uroki, co zrobić.
A ja tak jak Ty nie lubię upałów za to tak do 24 stopni to do przeżycia)

igorek - niestety masz rację że z Zosia jest trudniej niż kiedyś z Domi było - no ale nikt nie obiecywał że bedzie łatwo - pozatym tylko nasz węgielek ma jakiś patent na spokojne dzieciaczki no ale ja to już nie planuję więcej dzieci choć moze jak zdradzi sekret to przekażę córkom ;-)

anrysa - faktycznie szybko te ząbki u Maciusia - masz jakiś żel albo dajesz mu coś przeciwbólowego?? i co się dziwisz że bidulek jest marudny i ci popłakuje ..

ammy - własnie miałam ci pisać że w centrmedzie jest jakaś pani doktor ale nie pamiętam jak sie nazywa a tu anrysa napisała o dr Rybce i faktycznie ją miałam na myśli - ja też u niej kiedyś byłam ze starszą córą i faktycznie pomogła no i ma dobre opinie w szpitalu mimo że tam nie pracuje - więc polecam

reklama
Do góry