reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

macie z tymi suwaczkami heheheh :)
u mnie dzisiaj w końcu było ciepło i słonecznie :))) ,mogłoby tak być codziennie :) ale pewnie jutro już będzie znowu to samo czyli deszcz
mój młody coś ostatnio zasypiać nie chce i nie wiem czy to kolejny skok rozwojowy czy ma jakieś widzi misie ,

reklama
Heh Momo piękny miałaś wczoraj suwaczek:p:))))))))))))) Wszystkiego naj dla Zosieńki:))))))))
Ania Ty już 17 tydzień wow, a Kubuś jak dziecko tak sobie ma i już:)))A co będzie chodził spać jak już taki duży:p
Igorekk Twój synek zdaje się jak mój Wiki, wszędzie go pełno choć ja lubie takie dzieci. Gorzej trochę jak się jest rodzicem takiego żywego srebra:)

hej laski

anrysa - dzięki :) miło tak popatrzeć na suwaczek choć troszkę żal że czas tak szybko zasuwa no ale każdemu dni przybywa i naszym maluszkom też :)

u mnie Zosia na zakończenie 5 miesiąca wczoraj wyprodukwała kolejnego ząbka .. było trochę marudzenia do południa i wrzask wieczorem ..

O kurcze Momo ale co przebiły się? No to Zosia wiedzie prym. Ciekawe czy dzieci gryzą wtedy w trakcie karmienia, nie wiem bo Wikusia za krótko karmiłam. Maciek ma takie dwie żyletki w dziąsłach, że w nos mnie wczoraj już udziabał i nie powiem ale bolało. Pod palcami czuć takie tareczki ale na wierzch jeszcze nie wylazły:)

Momo wow! co Ty się jakoś tak skromnie tymi ząbkami Zosiowymi chwalisz? jakbym tu nie weszła, to bym nie wiedziała, oj nieładnie. Ale szybko jej idą:)

No proszę Momo super gratuluję ząbków :-).

Anrysa też myśle że twój Wiki charakterem podobny do mojego łobuziaka,
ale to dobrze bo sobie w życiu poradzi :-):tak:.

Suwaczki macie śliczne!
Aniu jak ten czas leci ! :)
Momo wszystkiego naj dla Zosieńki!
Muszę zmienić mój suwaczek bo zdjęcia już nieaktualne ;)
A macie jakiś pomysł na prezent od serca z okazji Dnia Ojca ?

reklama
hej dziewczyny

dziękuję Wam za gratki w imieniu małej :)

anrysa - zosia ma ząbki na wierzchu, przebuły sie przez dziąsła i uwierz mi lepiej zebyś nigdy nie poczuła jak dzieci gryzą podczas karmienia :) mnie domi ugryzła jak była mała to nie obyło sie bez usg i leków oraz okładów z kapusty :)

węgielek - wiesz jak taka skromna jestem :) co do tego ze szybko to fakt ale domi tez wcześnie szły a tesciowa mówiła że mój też wczesnie ząbkował więc to pewnie genami idzie ;)

aniasm - nie łam się u nas też sie ochłodziło teraz jest tylko 10 st na polu co prawda nie pada ale ponuro jest bardzo, a ty niebawem do PL przyjedziesz to jeszcze i upały Ci sie znudzą

Do góry