reklama

Tarnów

Myszka ja o Gąciarzu słyszałam właśnie podobne opinie , że on straszny milczek jest
a jeśli chodzi o 3d to pewnie się sama wybiorę w lipcu :)) , dobrze wiedzieć że już jest :)

reklama
Hej

Ja jestem :-)

Ale nie za często niestety :baffled:.

Kasia ależ Ci córcia szybciutko rośnie :-)
Juz ma pół roku jeju jak to zleciało dawno jej nie widzieliśmy wiesz może byś sie pochwaliła :-);-).

no faktycznie dziewczyny wątek nam umiera musimy zapodac jakiś ciekawy wątek ..

aha anrysa ty pisałaś na styczniu 2011 z dziewczynami - ja tylko podczytywałamw ciąży - tam jedna dziewczynka ma zajęczą wargę nie wiesz co mama planuje z tym robic?? moze czytasz dziewczyny nadal ..

Witam :-)

Ale dziś było super na dworze :-)

Dziewczyny pewnie na spcerkach co.

Dziś widziałam wesołe miasteczko na boisku za basenem ,dopiero się rozkładało :-):-).

Kurcze no rzeczywiście trzeba tu częściej wpadać.

Momo nie czytałam ostatnio, chyba jakoś tak mi się urwał z nimi kontakt, później coś tam próbowałam u nich napisać ale mi nikt nie odpowiedział, więc stwierdziłam, że nie będę się na siłe narzucać. Nic nie wiem o takiej dziewczynce. A której to dziewczynie się urodziła?? Kurcze przykro bardzo, szkoda dziecka, szczególnie, że to dziewczynka.

Igorek kurcze, że też mam wypłatę za tydzień pewnie wesołe miasteczko już się zwinie:( Ten maj mnie wykończy, komunia, urodziny chrześnicy, urodziny męża, dziń matki, 10-lecie matury no normalnie nie wyrobię finansowo. ehh

A ja znowu schudłam ale już się chyba nie cieszę. Zaraz zmienię suwak, bo stwierdzam, że już chcę taka zostać i nie chudnąć już wcale:/

anrysa ty chudzielcu :)))) bo znowu nikt tu nie będzie pisał jak przeczyta ile ważysz ;) hehehe
u mnie dzisiaj było tak byle jak trochę słońca trochę chmur i na koniec deszcz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry