Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no anrysa pamiętam jak pisałaś że nie bedziesz karmić że chciałabyś dwa miesiące chociaż a tu taki sukces i napewno same plusy dla Ciebie i Maciusia, ja odkąd daje małej też mm to widzę ile kasy na to mleko idzie ;/
a co do suwaczka to ja jutro będę mieć ładnu suwaczek zoszki
No dokładnie Momo teraz jak kaszki zaczęłam kupować i mm jedno bo w sumie pewnie już będą musieli małemu dać jak w pracy będę to tak liczyłam ile zaoszczędziłam przez te wszystkie miesiące, nie mówiąc już o bliskości z dzieckiem itd.
Momo wszystkiego naj dla Zosi
No to wyobraźcie sobie ile ja wydałam na mm... cieszy mnie tylko to że mały mimo wszystko nie chorował Tak się zastanawiam czy przy drugim uda mi się karmić
dzięki tonka 7 miesięcy Zosiaczka jak ja sie ciesze że ją mam mimo że bywa mi momentami cieżko i te nocki do bani ale to pestka bo w zamian tyle radości i pociechy
a karmic napewno bedziesz bo jak sie chce to sie da najlepszym przykladem jest anrysa