reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Tarnów

No właśnie 100 lat dla Kubusia:)))))))))))))))):-)
A ciche dni bo ta pogoda i wogole zimno się robi a zima nie może się zdecydować czy sypać śniegiem czy nie i te choroby przez to takie straszne:/:sorry2:

reklama
Brylancik spokojnie, synkowi moje koleżanki, który urodził się wtedy co Twój Mateuszek najpierw wyszły dolne jedynki potem długo czekała na resztę a teraz wychodzą już dwójki i wszystko hurtem

a ja tam bym sie wcale nie przejmowała brakiem ząbków w tym wieku .. zosia teraz ma 6 i prześwitują jej bardzo slabo przez dziąsła górne dwójki a kiedy się pojawią pojęcia nie mam ...

Ania dużo zdrówka dla Kubusia i wszystkiego najlepszego

Momo ale chociaz przeswitują a u nas jest tak ze sie złości i gryzie co popadnie juz od sierpnia a poza tymi dolnymi jedynkami nie ma zadnego sladu zeby mialy nawet zaczac przeswitywac

reklama
Witam
A u nas znów choroba...Moja..A Asia ma dziwny katar,ale spróbujemy poskromić go bez lekarza.

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MIESIĘCZNIAKÓW! No i dla duuuuuuuuuuuużego Kubusia!

Nam wyszły dolne jedynki już dawno i dalej nic, a dziąsła na gorze spulchnione od daaaaaaaaaaaaaaawna. Może niech wiecej nie wychodzi ,bo moje sutki teraz sa gryzione i nie chce sobie wyobrazac co bedzie dalej.

kasiek- ja polecam jeszcze pas poporodowy. Chodziłam wyprostowana i mniej bolala rana.

Pozdrawiam i zdrówka życzę wszystkim maluszkom i mamom

Do góry