reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Rano było wszystko ok. tylko juz w przedszkolu się uczepiła mojej nogi i się rozpłakała - no ale juz będzie sobota, niedziela i w poniedziałek tez zostajemy w domu bo idziemy na bilans 4 latka

reklama
Madzikm miłej nauki kiepściutko że tak mało weekendów wolnych:szok:

Crunch nie ma to jak bałagan w przychodniach:crazy:
Ja też oglądałam Housa ale na jednym odcinku się skończyło u mnie oglądanie:-D

Dzień dobry :-)
my już po śniadanku
Ilaria - i na co sie zdecydowałaś :-)
Crunch - my jesteśmy z naszą środowiskową w stałym kontakcie - bo to nasza sąsiadka :-)
Ty to się umiesz ustawić...;-):-D
ja zmieniłam nam środowiskową - te siostry z Caritas mają pełen zakres usług i to całodobowo bez żadnej łaski
ostatnio jak 2 tygodnie brałam zastrzyki to jedna do mnie przyjeżdżała
swoją drogą martwiłam się żeby Regina czegoś nie palnęła bo w sumie pierwszy raz miała kontakt z siostrą zakonną :-D i bardzo się jej przyglądała :rofl2:
O przepraszam dziś Agawa pierwsza:-D
jedna i druga to Agatka więc na pewno Ci wybaczą ;-)
super kawka

reklama
Do góry