reklama
Lenka28
Zaangażowana w BB
Hejka
Ja już nie śpię tylko pracuje:-)
Kasiade tak zazwyczaj jest, że jak sobie cosik zaplanujesz to dzieciątko robi psikusa
Dana ale fajowa Emilka w suwaczku:-) a gdzie suwaczek dla Madzi co? Super że z Madzią wszystko ok. Czekamy na zdjęcia z balu
Miłego dnia:-)
Ja już nie śpię tylko pracuje:-)
Kasiade tak zazwyczaj jest, że jak sobie cosik zaplanujesz to dzieciątko robi psikusa

Dana ale fajowa Emilka w suwaczku:-) a gdzie suwaczek dla Madzi co? Super że z Madzią wszystko ok. Czekamy na zdjęcia z balu

Miłego dnia:-)
anneczka1983
Fanka BB :)
hej dziewczynki 
dostałam wiadomość od Karoli że leży na porodówce ale jak na razie ma słabe skurcze, także czekamy co się dalej wydarzy
co do poprzedniego forum, to wczoraj jeszcze na pożegnanie z MC zrobiłam małe zamieszanie
cóż nie jestem z siebie dumna ale nie mogłam się powstrzymac :/
spotkanie jak zwykle super
dzieki
dostałam wiadomość od Karoli że leży na porodówce ale jak na razie ma słabe skurcze, także czekamy co się dalej wydarzy
co do poprzedniego forum, to wczoraj jeszcze na pożegnanie z MC zrobiłam małe zamieszanie
spotkanie jak zwykle super
anneczka1983
Fanka BB :)
ooo to jakaś chyba Pani z tego forum niby " na poziomie "
( teraz właśnie widać jak na dłoni ten poziom 
Ostatnia edycja:
Helloł :-)
No cóż.. myślę ze powinnyśmy po prostu pochmurkować i poczekać aż się MC nami znudzi :-)
Lena super ze w pracy jesteś naj
Niezły tekst Julki
PP
Karola trzymamy kciuki żeby poszło gładko ;-) Przynajmniej Dawid zdążył dojechać :-)
Beatta czekamy na urodzinowe fotki :-)
To co? Pierwsza kawka w nowym miejscu???
No cóż.. myślę ze powinnyśmy po prostu pochmurkować i poczekać aż się MC nami znudzi :-)
Lena super ze w pracy jesteś naj

Karola trzymamy kciuki żeby poszło gładko ;-) Przynajmniej Dawid zdążył dojechać :-)
Beatta czekamy na urodzinowe fotki :-)
To co? Pierwsza kawka w nowym miejscu???

reklama