reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Hejka

Ja już nie śpię tylko pracuje:-)

Kasiade tak zazwyczaj jest, że jak sobie cosik zaplanujesz to dzieciątko robi psikusa:wink:
Dana ale fajowa Emilka w suwaczku:-) a gdzie suwaczek dla Madzi co? Super że z Madzią wszystko ok. Czekamy na zdjęcia z balu:cool2:

Miłego dnia:-)

witam :)
ale mi się wstać nie chciało :baffled: Na spotkaniu oczywiście było super :-)

Karola oczywiście cały czas trzymamy kciuki i czekamy na wieści!!

Hejka z ranka dziewczynki!!!:-):-):-)

Dzięki za miłe spotkanko:-)bylo super jak zwykle:-):tak:

szkoda dziewczynki że was nie było:zawstydzona/y:

hej dziewczynki :)

dostałam wiadomość od Karoli że leży na porodówce ale jak na razie ma słabe skurcze, także czekamy co się dalej wydarzy :)

co do poprzedniego forum, to wczoraj jeszcze na pożegnanie z MC zrobiłam małe zamieszanie :) cóż nie jestem z siebie dumna ale nie mogłam się powstrzymac :/

spotkanie jak zwykle super :D dzieki

Helloł :-)
No cóż.. myślę ze powinnyśmy po prostu pochmurkować i poczekać aż się MC nami znudzi :-)

Lena super ze w pracy jesteś naj :tak: Niezły tekst Julki :pPP

Karola
trzymamy kciuki żeby poszło gładko ;-) Przynajmniej Dawid zdążył dojechać :-)

Beatta czekamy na urodzinowe fotki :-)

To co? Pierwsza kawka w nowym miejscu???

k1.jpg

reklama
Kasiu ty to zawsze myślisz o wszystkim:-):-):-):-)

szkoda że nie ma tu chmurek:-p:-p:-p:-p:-p

Karolcia trzymamy mocno kciuki&&&&&&

Do góry