Agawa25
Fanka BB :)
no myślałam że ją pozdrowisz ;-)nie bardzo..![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no myślałam że ją pozdrowisz ;-)nie bardzo..![]()
no każdeoni chyba puszczaja jakis szyfr na dzieci podczas reklam bo mojemu zaslonie oczy i mnie bije zebym mu odslonila bo on oglada..chyba kazde dziecko tak ma:-)

moi uwielbiają
a mały śpi jeszcze 

nie żebym chciała tu poepatować "zamożnością" tylko tak poprostu zwyczajnie się cieszę :-)no super zabawa :-)moja sobie przyniosła kartonowe pudło od babci teraz w nim siedzi i masakruje pisakami:-)

super wygląda (ja o tym "jak dobrze wy...." dla niewtajemniczonych
)uff ale popisałyście
a ja byłam na mieście i kupiłam sobie spodenki ;-)
Agunia ale pyszności serwujesz :-)
Beatta zdróweczka dla Oskiego ;-)
Anita fajne zakupki
a ja kupiłam te bilety do UK na kwiecień i baaaaardzo się cieszęnie żebym chciała tu poepatować "zamożnością" tylko tak poprostu zwyczajnie się cieszę :-)

byłam pewna że na dzisiaj dojdzie ta zakichana lampa
chyba że jutro popołudniu do Ciebie podskoczę ?? przed wyjazdem do Bielska ?? ( mam nadzieje że już lampę bede miała )tak, tak napewno - a nam też kupiłaś bo chyba bez nas nie pojedziesz? PRAWDA?![]()

:-)Agatka jeszcze raz Cie przepraszambyłam pewna że na dzisiaj dojdzie ta zakichana lampa
chyba że jutro popołudniu do Ciebie podskoczę ?? przed wyjazdem do Bielska ?? ( mam nadzieje że już lampę bede miała )