reklama

Tarnów

agawa25 Kiedyś kupiłam jakiejś firmy w Kauflandzie to była taka sobie - w smaku dobra, ale kiepsko się nakładało. Ta jest lepsza - bardziej miękka, więc lepiej smaruje się te herbatniki.

reklama
oooo Agatka bedziesz mieć gości????:-D:-D:-D:tak:
Ania no tak własnie mysle ze te gestą kiepsko się nakłada:tak::tak::tak:widziałam z gostynia też mleko kakaowe;-);-)a mase budyniowa można zastapic kremem dokarpatki..polecam orginalny z delecty jest pyyyszny;-)

oooo Agatka bedziesz mieć gości????:-D:-D:-D:tak:
Ania no tak własnie mysle ze te gestą kiepsko się nakłada:tak::tak::tak:widziałam z gostynia też mleko kakaowe;-);-)a mase budyniowa można zastapic kremem dokarpatki..polecam orginalny z delecty jest pyyyszny;-)
no zawsze się zjawiają jak ja wybywam :-D:-D:-D:-D tzn jak jestem też czasem :-D:-D:-D ale jak mnie nie ma to na bank :tak::tak::tak::tak:

a to budyniu nie dajesz czy razem z tą delektą? ja tą delekty robiłam tydzień temu i pycha była :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fajny Kubus ma suwaczek dzis...fakt:-D:-D:-D
nie wiem własnie co znim..jedynie rożki kruche zajada:-):-)
Agatka bez budyniu...to sie do mleka dodaje a jest masa budyniowa

reklama
daje sie tylko mleko i masło i jest gotowa budyniowa, to można sobie ułatwic-gotowa karmelowa, gotowa budyniowa;-);-);-)tylko bita smietane trzeba zrobic;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry