reklama

Tarnów

reklama
578280206_4

Dla mnie te ok ;-) Serduszkowe i gołąbkowe - nie :-D

własnie tak an dwa razy mi sie to podaba dlatego chcialam wa spodpytac co o tym sadzicie;-)
Crunch wezme takie jak wkeljałas chyba tylko poszukam tutaj u nas;-)zeby było w pudełku:tak:

crunch te pierwsze reczniki bomba

mrowa widzialam kiedys takie na ulicy tej co sie idzie z pl. Kazimierza na rynek, ale dawno to bylo - moze jeszcze jest tam ten sklep ;-)

polio...mówiły, że nie na 6 lat ale 3 lata od ostatniej dawki

Ja tam się nie znam ale 5 dawkę polio Michał miał jak skończył 5 lat. (właśnie 6 rok życia i szczepiłam pod koniec wakacji żeby zdążyć przed przedszkolem i chorbami) i tak mi pielęgniarka mówiła żeby przyjść. I z Piotrusiem też tak mam przyjść.

Akurat te szczepienia nie zmieniły się w kalendarzu szczepień w stosunku do tego jaki obowiązywał jak się nasze rodziły.
Ministerstwo Zdrowia

Ania no i chwalisz sobie???nie chorują?
Hmm, z chorowaniem to tak różnie. Ale jak skończyli chorować po nowym roku to się w miarę trzymają. A kilka piątkowych seansów bańkowych zaliczyli od tamtej pory. ;) Jak byłam w Tarnowie to Piotrusia brało - najpierw suchy kaszel, potem zrobił się mokry i taki już pod typ oskrzelowego. Ale Edyta pożyczyła mi bańki (najpierw dzieciaki poszalały w PZ) i mu przeszło. No i dopiero w ubiegłym tygodniu po szaleństwach urodzinowych zaczęło Miśka brać, ale na razie nie rozwija się. No ale mają też jeszcze te wziewy.

no to ja już nie wiem
tak mi powiedziała pielęgniarka w przychodni bo ja sama zapytałam dlaczego wysłały wezwanie skoro szczepienie jest na 6 lat
Ania - może to PZ pomógł a nie bańki :-D:-D:-D

mrowa jakbyś nie kupiła w opakowaniu - zawsze możesz kupić ładne pudełko
albo ładny koszyk wiklinowy
np taki
583392813

A ja w środę do Krakowa jadę ;-) Oświećcie mnie gdzie jest przystanek autobusowy Dworzec Główny Zachód (Galeria) przy Galerii od strony Pawiej? ł
Hmm, to chyba ten sam co tramwajowy. Zaraz przed bocznym wejściem. (na dłuższej ścianie, chyba mniej więcej tak jak jest zejście z peronów ale tego nie jestem pewna.) Wejście na platformy jest na poziomie -1, jak wyjedziesz na "0" to na przeciw powinny być wyjścia. (albo wzdłuż bocznej ściany albo przez sam środek galerii)

Niestety te wziewy mają tez minusy :baffled: to jednak sterydy nie obojętne dla dzieci i T mówił ze jednak osłabiają organizm :no: My podajemy doraźnie ;-)
Antybiotyk też osłabia. :baffled: Mojej szwagierce lekarz powiedział, że na dłuższą metę lepsze są jednak wziewy niż co 2-3 tygodnie antybiotyk.

hmm, ładniejsze z samymi imionami.
A może poszukaj takich pakowanych i miejsca gdzie robią hafty. Nie wiem czy w Niespodziance nie można zamówić.

reklama
dzieki dziewczyny za rady jestescie nie zastapione:-)

Crunch chyba tego sklepu nie ma teraz chyba sa tam wina ale na rogu wałowejj z palcem rybnym jest własnei taki fajny sklep:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry