Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój Antoś mi już kiedyś zleciał na dywan - strasznie się wystraszyłam i nawet lód mu na głowie trzymałam i chyba bardziej od tego lodu się darł niż z bólu, bo nawet żadnego siniaka nie miał. a najlepsze jest to że ja cały czas byłam koło niego. a wczoraj rano wpadł nogami w przestrzeń między łóżeczkiem i naszym łóżkiem, choć one zwykle są zsunięte. I bardzo mu było wesoło:-)mrowa tez nie farbowałam samakupiłam specjalnie 2 farby i koleżanka mi nałozyła tak ze na 100% bylo równo. Róznica w kolorze to wina odrostów i farby, ale w sumie żle nie jest. Trzymalam tyle ile trzeba i cale wlosy sie topily w farbie to nie wiem jak tej pani na opakowaniu wyszly takie rubinowe wlosy po nalozeniu na czarne..skoro ja nałożyłam na brazowe i takich nie mam
Agunia właśnie czekam na słonkoale teraz widze ze mam ciemne bordowe na poczatku wlosów a na długosci wlasnie odcien rubinowej czerni bo sa ciemne. Nie bede nakladac kolejnej tylko zobacze jak to bedzie wygladac po myciach i jak cos to wtedy dokupie jeszcze jedna i naloze przy odrostach;-)
Oskar wlasnie spadłby z łóżka. Byl juz do pasa w dół poza łóżkiem. Co za Łoś![]()
a podobno tylko pietruszkę uprawiasz?:-) może byś przyniosła trochę tych truskawek????z własnej hodowli truskawki
Madzia - to uważaj ;-)
Agunia - ja na parkowe nie bardzo - duzo roboty mam
Kicia - fajnie, że przyjechałaś :-)
Anita - a co Ty tam eksperymentujesz na włosach? :-)

Anita napewno opakowanie jest tak zrobione komputerowo ze pani am idealne włosy;-) ja tylko daje sie ufarbowac fryzjerce kolezance tez bym sie bała dac;-)
Agunia ja raczej nie bede:-(a jak Wojtusia nózka?
zawsze sama farbuje bo tym samym kolorem ciemnym brazem to dobrze mi łapie a teraz kolezanka chciała pomoc przy zmianie koloru a duzo głów farbuje.. wiem ze to nie jej wina, bo dlugo i dokladnie nakladala, tylko wlasnie komputerowo zrobionych opakowań;-) zobaczymy co to bedzie:-)mój Antoś mi już kiedyś zleciał na dywan - strasznie się wystraszyłam i nawet lód mu na głowie trzymałam i chyba bardziej od tego lodu się darł niż z bólu, bo nawet żadnego siniaka nie miał. a najlepsze jest to że ja cały czas byłam koło niego. a wczoraj rano wpadł nogami w przestrzeń między łóżeczkiem i naszym łóżkiem, choć one zwykle są zsunięte. I bardzo mu było wesoło:-)
Anita - a co Ty tam eksperymentujesz na włosach? :-)
i sobie zrobilam rubinowe odrosty..;-)a podobno tylko pietruszkę uprawiasz?:-) może byś przyniosła trochę tych truskawek????![]()

ja tez sobię mam zrobic w tym tygodniu farbę - o rany coraz mi się więcej zbiera - pranie firanek, farbowanie, uprawa pietruszkichciałam się zrobić rubinowai sobie zrobilam rubinowe odrosty..;-)