reklama

Tarnów

reklama
capuccino-com-espuma.jpg

Pyszne sniadanko:tak: Truskawki sa ekstra:-p

Moja lobuzica starsza spi a druga od 7 juz sie nosi.
Sklepiki wczoraj zaliczylam i nic nie kupilam:-(. No a imprezka w swieta wiec musze sie sprezyc. My przyjechalismy na dwa tygodnie tylko. Jak organizujecie jakies piwko to jestem chetna:tak:, bo nianiek mam dostatek:-D.

Poczytam troszke co tam u was jak moj osesek zarloczny mi pozwoli bo wrzeszczy teraz z glodu:tak:

helołłłłłł
Anita to lipa z ta farba ja nigdy sama nie farbuje nie mam tyle zaufania do siebie;-):-D zawsze fryzjer mi farbuje wole dołozyc pare złotych wiecej i byc zadowolona z efektu:tak:
Madzikm i jak dzisiaj noga?
Kicia piffkowe to nieiwem kiedy bedzie ale na parkowe moze sie załapiecie;-)
Agata truskawki pychota juz niedługo bedziemy sie nimi zajadac;-)

ja dzis jade do miasta bo mam pare załatwien zabieram ferajne ze soba:-p ciekawe jak dam rade hmmm:eek: ale jak w krakowie dałam to w tarnowie tez;-)

Hejka!!
Anitka zobacz do słoneczka ten kolorek:tak::tak::tak:rubinowa czerń brzmi super;-)ja mam granatową czerń jak farbowałam to jakbym rozlała atrament:eek::laugh2::laugh2:
Massiek zdrówka dla Adika:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A ja wczoraj wdepłam do parku i była Monik z Zuzią iNikia:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
mrowa tez nie farbowałam sama:no: kupiłam specjalnie 2 farby i koleżanka mi nałozyła tak ze na 100% bylo równo. Róznica w kolorze to wina odrostów i farby, ale w sumie żle nie jest. Trzymalam tyle ile trzeba i cale wlosy sie topily w farbie to nie wiem jak tej pani na opakowaniu wyszly takie rubinowe wlosy po nalozeniu na czarne..skoro ja nałożyłam na brazowe i takich nie mam:sorry:

Agunia właśnie czekam na słonko:tak: ale teraz widze ze mam ciemne bordowe na poczatku wlosów a na długosci wlasnie odcien rubinowej czerni bo sa ciemne. Nie bede nakladac kolejnej tylko zobacze jak to bedzie wygladac po myciach i jak cos to wtedy dokupie jeszcze jedna i naloze przy odrostach;-)

Oskar wlasnie spadłby z łóżka. Byl juz do pasa w dół poza łóżkiem. Co za Łoś:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry