reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Madzikm o rany:szok::szok::szok::szok: to jak jechal ten rowerzysta? Madizkm a kiedy spotkanie u ciebie robimy co;-) kiedys siedeklarowałas u mnie ze zrobisz anstepne u ciebie ;-)
Crunch to prawie wakacje masz;-):rofl2: niech dzieciaki nie choruja!!!!
Kasiu to cie przetrzymali:no:

reklama
rozpusta:-p

kasiadovecoś u luziku w pracy przebąkiwałaś;-)

Poprawił się apetyt Waszym dzieciom na wiosnę?? u nas duża zmiana na lepsze:tak:

omało nóg nie potraciłam na wieczornym spacerze:baffled: wjechał we mnie rozpędzony rowerzysta:wściekła/y: nogi mi podcięło i ledwo kuśtykam, mam obie spuchnięte jak banie:wściekła/y:
u mnie apetyt wszyscy mają aż za dobry- cały dzień jemy, a dziecku wydzielam o określonych godzinach, bo on też mógłby cały dzień :-)
a do rowerzysty trzeba było wezwać policję, choć pewnie zwiał i miałabyś chociaż satysfakcję, że dostał mandat;-)

madzikm No nieźle. Na mandat na pewno by się załapał.

kasiadove Beti pewnie ze sklepu nie wychodzi jak wszyscy zabrali się za przedświąteczne porządki. ;-) A Nikia porządkuje?;-)

madzikm no to pięknie...ślepy czy co?
możesz zrobić "ogrodowe spotkanie" :tak::-);-)
chyba zawsze jak tyle są na powietrzu to apetyt lepszy ;-)
kasia ciężko z tym byczeniem :-D
ale przymierzam się :rofl2:
Ty jesteś cała po wieczornym spacerze?
beti pewnie wszystko wysprzeda :tak:
anita możesz wkleić zdjęcie po zmianie koloru to my Ci doradzimy ;-)
dzieci śpią to chwilka dla mamy :rofl2:

Madzikm kobieto Ty to masz jakieś szczęście ostatnio do innych użytkowników drogi. Zanim policja by przyjechała to rowerzysta pewnie już by uciekł :sorry:

Anitaa ja myślę że za kilka dni wszystko wróci do normy.

Madzia z zakupami to chyba każdy facet ma podobnie.

Dzisiaj zauważyłam że Matusiowi wyszły dolne 5. Pewnie dlatego w nocy jest taki trudny.
A u nas na wsi chyba jakiś dom się pali. Jak kąpałam Matulka to syreny wyły i Dawid mówił że przez okno widział dym i jakby ogień. Pojechał na wycieczkę rowerową żeby sprawdzić co i jak. Kto by przypuszczał że faceci są tacy ciekawscy.

Madzikm kobieto Ty to masz jakieś szczęście ostatnio do innych użytkowników drogi. Zanim policja by przyjechała to rowerzysta pewnie już by uciekł :sorry:

Anitaa ja myślę że za kilka dni wszystko wróci do normy.

Madzia z zakupami to chyba każdy facet ma podobnie.

Dzisiaj zauważyłam że Matusiowi wyszły dolne 5. Pewnie dlatego w nocy jest taki trudny.
A u nas na wsi chyba jakiś dom się pali. Jak kąpałam Matulka to syreny wyły i Dawid mówił że przez okno widział dym i jakby ogień. Pojechał na wycieczkę rowerową żeby sprawdzić co i jak. Kto by przypuszczał że faceci są tacy ciekawscy.
teraz to chyba wszyscy wypalają trawy na wiosnę:no: , ja w każdym razie mieszkam koło straży i codzinnie ich mnóstwo jeździ

reklama
Hejka wieczorem!!!

Anitka i jak kolorek??pochwal sie:tak::tak::tak:
Madzik o kurcze:szok::szok::szok::szok:moze idz do lekarza jak ci nogi spuchły:eek::eek::eek:
a gdzie Beti??

Do góry